گلیسیرین چیست ؟ خواص این ماده حیرت انگیز برای پوست و مو

بدون دیدگاه

گلیسیرین

خواص اعجاب انگیز گلیسیرین

گلیسیرین برای داشتن پوستی سالم و شفاف یکی از مهمترین مواد مورد نیاز برای خانم ها بوده است.

اما اینکه از چه محصولاتی استفاده شود تا بهترین نتیجه را روی پوست بگذارد کمی دشوار است.

گاهی ممکن است دچار تردید شوید که آیا این محصولات تاثیری دارند یا خیر؟

اصلا تاثیر آنها کوتاه مدت است و یا به استفاده های مداوم دارد؟ این ممکن است برای اغلب ما کلافه کننده باشد.

حالا میخواهیم  به شما کمک میکنیم تا بهترین را انتخاب را داشته باشید.

برای همه ما پیش آمده است که راه حل ساده است اما از آن غافل میشویم و به دنبال سختی میگردیم.

ما میخواهیم شما را با خواص متنوع و پرکاربرد گلیسیرین آشنا کنیم.

ماده ای که در منزل اکثر ایرانی ها وجود دارد اما از مزایای آن اطلاعات کمی داریم.

گلیسیرین یک ترکیب از چربی های گیاهی و حیوانی میباشد.

این ماده میتواند در حفظ رطوبت پوست بسیار مفید باشد به همین دلیل در لوسیون ها از آن بهره برده میشود.

در ترکیبات صابون و کرم های مراقبت از پوست به عنوان مهمترین مواد سازنده به حساب می آید.

این میتواند یک امتیاز باشد که مواد تشکیل دهنده آن نشات گرفته از طبیعت است

در ادامه  برای آشنایی بیشتر با خواص گلیسیرین در حفظ سلامت پوست و مصارف دیگر آن به شما توضیح میدهیم.

اگر به برچسب های توضیحات در پشت محصولات بهداشتی دقت کرده باشید ، گلیسیرین هم به چشم میخورد.

این فقط یکی از 1500 فایده این ماده میباشد . از مصارف آرایشی و  زیبایی تا دارویی و خوراکی مورد استفاده قرار می گیرد .

گلیسیرین یک ماده ضروری در تولیدات محصولات آرایشی و سلامت است.

حتما برای شما هم سوال شده که چه فوایدی برای بدن میتواند داشته باشد که در داروها هم موجود است.

در ادامه به پاسخ این سوال خواهید رسید.

گلیسیرین برای پوست

گلیسیرین چیست؟

گلیسیرین یک الکل قندی هیدروکسیدی است که از چربی سبزیجات و  حیوانات به دست می آید . یعنی یک نوع روغن طبیعی است.

از لحاظ ظاهر فیزیکی مانند سایر روغن ها  و شفاف است با طعمی شیرین است.

این ماده قابلیت حل شدن در آب و الکل را دارد و بعنوان طعم دهنده در غذا هم میتواند استفاده شود.

وقتی از گلیسیرین برای پوست و رطوبت رسانی به آن استفاده میشود میتواند از غشا میانی هم عبور کند.

تقریبا تا عمیق ترین لایه پوستی را رطوبت رسانی میکند حس طراوت و تازگی را به پوست شما هدیه میدهد.

این ماده بعنوان یک دارو بدون نیاز به ترکیبب با عنصر دیگری مستقیما میتواند مصرف شود.

همچنین گلیسیرین کمک میکند تا رطوبت از منابع دیگر هم به سرعت جذب پوست شود.

این مزیت یعنی مرطوب کنندگی موجود در آن هیچگونه عارضه ای برای هیچ پوستی نخواهد داشت.

در واقع از خواص گلیسیرین این است که مناسب برای استفاده همه افراد و همه نوع پوست میباشد.

علاوه بر تمام این خواص که تا الان گفته شد در سوزش های پوستی و یبوست هم میتواند بسیار کمک کند.

در ترکیبات غذایی هم بعنوان شیرین کننده و هم بعنوان رقیق کننده بسیار مورد مصرف قرار میگیرد.

مواد تشکیل دهنده گلیسیرین چیست؟

منابعی که glycerin از آن تهیه میشود کاملا طبیعی است. همونطور که قبلا گفته شد این ماده از دو نوع چربی حیوانی و سبزیجات تهیه میشود.

توضیحاتی درباره چربی های حیوانی

منظور از چربی های حیوانی ترکیبات موجود در چربی حیوانات میباشد.

این ترکیبات بسیار خواص مهمی دارند که سالیان زیادی است مورد استفاده بشر قرار دارد.

چه چیزی بهتر از اینکه تولیدات مصرفی ما با استفاده از طبیعت و منابع موجود در آن باشد.

با مخلوط کردن چربی حیوانات در آب قلیایی ، تری گلیسیرید هایی که حاوی گلیسرول هستند از آن جدا میشود.

این مفید ترین قسمت از چربی های حیوانی است که  در تولیدات صابون و شمع بسیار مورد استفاده قرار میگیرد.

توضیحاتی درباره چربی های سبزیجات

استفاده از نام چربی های حیوانی شاید برای عده ای خوشایند نباشد. هرچند این چربی ها مضر نیستند و کاملا طبیعی و پرخاصیت هستند.

شاید شما هم جزو کسانی باشید که بخواهید جایگزینی برای گلیسیرین تهیه شده از چربی حیوانی پیدا کنید.

اما به اینکار نیازی نیست زیرا نوعی از آن وجود دارد که فقط از چربی های گیاهی بهره گرفته شده است.

با استفاده از چربی گیاهانی مثل روغن نارگیل و زیتون که روش استخراج آن مشابه چربی گیاهی است.

گلیسیرین هایی که با چربی سبزیجات تولید شده اند از این دسته هستند.

بخاطر داشته باشید که نوع دیگری از گلیسیرین هم وجود دارد که از چربی های نفتی در تولید آن استفاده میشود.

موقع خرید و سفارش مشخص کنید که به کدام نوع احتیاج دارید.

گلیسرول

5 مورد مهم برای استفاده از گلیسیرین

در اینکه این ماده پرفایده است هیچ جای شکی وجود ندارد . اما علاوه بر ویژگی رطوبت رسانی موارد دیگری نیز وجود دارد.

میخواهیم درباره فواید دیگری به جز استفاده در صابون و لوسیون و خمیردندان ها صحبت کنیم.

گلیسیرین با قرار گرفتن روی مو به جذب رطوبت هوا بخصوص برای موهای خشک هم کمک میکند.

برای اطلاعات بیشتر 5 مورد از مصارف داروئی این ماده را برای شما توضیح خواهیم داد

  • التهابات و سوزش پوست:

گلیسیرین به دلیل خواص ضد التهابی بعنوان یک ماده ضدخارش و ضد التهاب میتوان بسیار کمک کننده باشد.

داشتن التهابات پوستی میتواند بسیار آزار دهنده باشد . شما میتوانید با استفاده از صابون های گلیسیرینه از خواص این ماده بهره ببرید . از بهترین نمونه صابون های گلیسیرینه نوع گلیسیرین دیترون است .

  • کاهش فشار داخل جمجمه:

بعضی پزشکان گلیسرول را برای مصرف داخلی تجویز میکنند ، زیرا میتواند مانع از بروز منژیت و سکته مغزی شود.

اصولا گلیسرول تجویز شده در این حالت به صورت قرص می باشد .

  • رفع یبوست :

یبوست نوعی مشکل گوارشی که گاهی پیش می آید و منجر به سختی در عمل دفع میشود .

گلیسیرین با هدایت آب به داخل روده بزرگ مانند یک شیاف عمل میکند و به سرعت مشکل رفع میشود.

با بلع روغن کرچک و روغن نارگیل نیز میتواند از گلیسیرین موجود در این مواد استفاده کنید و به درمان یبوست بپردازید.

  • کمبود آب بدن :

هنگام بروز اسهال و استفراغ آب زیادی از بدن دفع میشود. این روغن برای جبران آن میتواند بسیار مفید باشد.

  • فشارهای چشمی :

با تحقیقات فراوان توسط محققین و پزشکان کشف شد که گلیسیرین خوراکی بعنوان مکمل کاهش درد چشمی مفید است.

جالب است که بدانید عده ای با ترکیب گلیسیرین حیوانی و گیاهی برای کاهش وزن هم به نتیجه رسیده اند.

با این حال همچنان محققین درحال تحقیق برای اثبات این موضوع هستند.

تاثیرات فوق العاده گلیسیرین برای سلامت و محافظت از پوست

به دلیل اینکه از گلیسیرین بیشتر در تولیدات پوستی استفاده میشود ، توجه و ارزیابی در این زمینه گسترده است.

یکی دیگر از تحقیقات نشان داده است این ماده برای نرم شدن پوست بسیار مفید است.

با اینکه روند تاثیرگذاری آن به تدریج انجام میشود اما نتیجه آن اگر مصرف متوقف شود دائمی و قابل توجه میباشد.

درسال 2008 محققین دریافتند گلیسیرین برای هیدراته شدن اپیدرم (بیرونی ترین قسمت پوست) بسیار مفید است.

همچنین مقابل التهاباتی که ممکن است ایجاد شود از پوست حفاظت کرده و روند بهبود جای زخم را تسریع میکند.

سوالات متداولی که درباره گلیسیرین وجود دارد .

چگونه میتوانیم گلیسیرین را تهیه کنیم: این ماده در داروخانه ها موجود است و میتوانید از سایت های معتبر هم تهیه کنید.

مواد تشکیل دهنده آن چیست : قبلا در این باره توضیحات کاملی داده شده است.

بصورت ارگانیک از چربی های گیاهی و حیوانی که با سایر مواد مانند آب و روغن ترکیب میشود به تولید میرسد.

زیرا این مواد برای افزایش خاصیت مرطوب کنندگی آن بسیار مهم است.

گلیسیرین چیست ؟ علاوه بر خواصی که مورد استفاده در محصولات آرایشی و بهداشتی است در موارد درمانی هم کابرد دارد.

مانند کاهش سوزش پوست ، حفظ رطوبت ، رفع یبوست و فشارهای چشمی.

گلیسیرین از عناصر محبوب ترکیبات داروئی بشمار میرود. زیرا هم بعنوان یک حلال و  هم به حفظ پمادها از خشک شدن کمک میکند.

بعنوان یک نگهدارنده طبیعی و بی ضرر در پماد و کرم ها مورد استفاده قرار میگیرد.

استفاده از گلیسیرین در مواد غذایی چگونه  است؟ بعنوان یک حلال، نگهدارنده و شیرین کننده در غذاها بسیار مورد استفاده میشود.

آیا گلیسیرین وگان است؟ منظور از وگان همان سبزیجات است،در اکثر تولیدات حیوانی و سبزیجات ترکیب میشوند

اما میتوانید فقط نوع چربی سبزیجات را استفاده کنید.

آیا گلیسیرین برای شما مضر است؟ به دلیل اینکه چربی های گیاهی و حیوانی بایکدیگر مشتق و ترکیب شده هستند.

هیچگونه عارضه ای بهمراه نخواهد داشت.البته مصرف بیش از اندازه هرچیزی موجب عوارضی است

اگر گلیسیرین را بیش از حد مصرف کنید موجب استفراغ ، تهوع و اسهال میشود.

گلیسیرین چگونه به رفع یبوست کمک میکند؟ کافیست کمی از آن را به سمت روده راست هدایت کنید.

بعداز 15 الی 20 دقیقه تمایل به حرکت روده را در خود احساس خواهید کرد.


تهیه و ترجمه شده توسط تیم فروشگاه ویسکا اویل

منبع :

glycerin

هرگونه کپی برداری از متن این مقاله پیگرد قانونی دارد .

 

[تعداد: 1    میانگین: 5/5]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.