آیا راز بلندی مو های زنان هندی را میدانید ؟

بلندی موهای زنان هندی

آیا تاکنون بلندی و پر پشتی موهای زنان هندی را دیده اید؟

گیاهان آیورودا مدت زیادی است که در هند به عنوان بخشی از رژیم موهای زنان استفاده میشود.

این امر باعث میشود تا زنان هندی موهای سالم، قوی و محکمی داشته باشند.

هر یک از این گیاهان آیورودا دارای خواص ویژه ای است که منحصر به فرد آن گیاه است .

بهتر است بدانید که همه آن ها برای موارد مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.

از این گیاهان آیورودا میتوان به عنوان رنگ مو، درمان های التهابی و درمان های رشد مو استفاده کرد.

لازم به ذکر است که این گیاهان بیش تر به صورت پودر یا روغن در میایند و استفاده میشوند.

مو بلند زنان هندی

گیاهان آیورودا:

حنا:

حنا رایج ترین گیاه آیورودا است.

حنا گیاهی است از رده دو لپه ای ها که خود سرده مشخصی را به نام حنا میسازد.

این گیاه به صورت درختچه ای است که بومی آفریقای شمالی، آسیای جنوبی و غربی و شمال استرالیا است.

نام حنا هم چنین برای رزانه تهیه شده از گیاه به کار میرود.

معمولا از آن برای حنا گذاشتن، نقش انداختن بر بدن و خالکوبی موقت و مراسم حنابندان استفاده میشود.

حنا به عنوان ماده ای آرایشی در مناطق زیر مورد استفاده قرار میگرفته است:

  • مصر باستان
  • بخش هایی از آفریقای شمالی
  • آفریقای غربی
  • شاخ آفریقا
  • شبه جزیره عربستان
  • خاور نزدیک
  • شبه قاره هند
  • آسیای جنوبی

حنا هم چنین بین زنان شبه قاره ایبری و اروپای قرن 19 رایج بوده است.

رنگ حنا برای رنگ آمیزی در موارد زیر استفاده میشود:

  • پوست
  • مو
  • ناخن ها
  • پارچه های ابریشمی
  • پارچه های پشمی
  • پارچه های چرمی

حنا و پودر حنا به عنوان یک نرم کننده و درمان پاک کننده عالی است.

به طور معمول حنا به صورت پودر در میاید که با روغن، عسل، نرم کننده و آب مخلوط میشود.

حنا باعث میشود موها نرم تر شوند و رطوبت را راحت تر حفظ کنند.

هم چنین حنا برای رنگ های قهوه ای تیره بسیار ایده آل و مناسب میباشد.

چریش:

چریش درختی است زود رشد از گروه سنجد تلخیان و افراسانان.

چریش یکی از دو گونه در جنس آزاد درخت ها میباشد.

نام این سرده یا جنس در زبان های اروپایی از واژه فارسی آزاد درخت گرفته شده است.

چریش یا نیم بومی شبه قاره هند و میانمار است و در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری میروید.

هم چنین این گیاه در جنوب شرق بلوچستان نیز به وفور پیدا میشود.

نام چریش در زبان سواحلی در خاور آفریقا مواروبائینی است که درخت 40 معنی میدهد.

چون به باور مردم این مناطق این درخت میتواند 40 بیماری مختلف را درمان کند.

روغن گیاه چریش از دانه های این گیاه گرفته میشود.

این روغن بومی هند و بخش های دیگر آسیا میباشد.

هم چنین در برخی از شامپوها نیز استفاده میشود.

این شامپوها برای افرادی که پوست سر آن ها خشک و پوسته پوسته است، بسیار مناسب میباشد.

داروی چریش برای درمان و رفع مشکلات پوستی و لکه های آن مفید است.

این روغن دارای خواص ضد باکتری و قارچ میباشد.

هم چنین تصفیه کننده خون است و باعث برافروخته شدن رنگ پوست میشود.

چریش در ترکیب با روغن نارگیل در درمان های ضد التهابی برای پوست سر و خشکی پوست استفاده میشود.

این گیاه هم چنین یک گیاه پاک کننده برای پوست سر و مو است.

این گیاه و یا روغن آن یک دوز پروتئین سالم به مو میفرستد.

  • براهمی:

براهمی پر از آنتی اکسیدان است و بیش تر اوقات برای تسکین تنش و اضطراب استفاده میشود.

براهمی و روغن آن به دلیل فواید بی نظیر آن ها به درمانی محبوب برای اختلالات عصبی تبدیل میشود.

براهمی و روغن آن به عنوان یک درمان مو به دلیل داشتن آنتی اکسیدان ها استفاده میشود.

هم چنین بیش تر اوقات برای کاهش مشکلات شوره سر و تحریک رشد فولیکول ها از آن استفاده میشود.

برای مشاهده روغن براهمی کلیک کنید .

روغن براهمی

آلوئه ورا:

در این جا یک گیاه آیورودا وجود دارد که بیش تر شما با آن آشنایی دارید.

بله درست است آلوئه ورا یکی از گیاهان آیورودا میباشد.

این ماده میتواند برای جلوگیری از ریزش مو در عین تقویت رشد مو مورد استفاده قرار گیرد.

هم چنین آلوئه ورا به عنوان پاک کننده مو و پوست سر میتواند استفاده شود.

آلوئه ورا هم چنین میتواند همراه با روغن های دیگر به عنوان مرطوب کننده پوست مورد استفاده قرار گیرد.

کنجد:

کنجد که سمسم و جلجلان هم نامیده میشود گیاهی است از رده دولپه ای های پیوسته  گلبرگ.

این گیاه یک ساله است و ارتفاعش بالغ بر یک متر میباشد.

قسمت فوقانی ساقه اش پوشیده از کرک است و قسمت های تحتانی آن عاری از کرک میباشد.

از دانه کنجد میتوان برای ایجاد رشد فولیکول استفاده کرد.

این در حالی است که دانه کنجد و حتی روغن آن باعث میشود تا مو نرم تر شود.

حتی میتوان از آن ها برای رنگ آمیزی مو نیز استفاده کرد.

انگور فرنگی:

این گیاه از گیاهان گلدار دولپه ای شامل 150 گونه میباشد.

این گیاه بومی مناطق معتدل نیم کره شمالی و رشته کوه آند میباشد.

انگور فرنگی درختچه های خارداری هستند و دارای میوه های سته  میباشند.

انگور فرنگی با نام خارتوت یا گالش انگور نیز شناخته میشود.

این گیاه معمولا باعث ضخیم شدن و تقویت رشد مو میشود.

هم چنین از خارش پوست سر، ریزش مو و شوره سر نیز جلوگیری میکند.

انگور فرنگی هم چنین میتواندموها را بادوام و براق تر کند.

برای رنگ آمیزی موها به رنگ قهوه ای تیره از انگور فرنگی به تنهایی یا همراه با حنا استفاده کنید.

میتوان از آن به عنوان آرام کننده پوست سر، غلیظ کننده مو و یک رنگ مو طبیعی نیز استفاده کرد.

زنان هندی

شیکاکایی:

در گذشته مادربزرگ های هندی از گیاه شیکاکایی برای زیبایی موهای خود استفاده میکردند.

در حال حاضر نیز از گیاه شیکاکایی استفاده های زیادی میشود.

بله درست دیدید. هنوز استفاده از گیاه شیکاکایی از مد نیفتاده است.

شیکاکی معمولا با سایر گیاهان آیورودا به عنوان جایگزینی برای شامپو تجاری استفاده میشود.

خاصیت گیاهی آن باعث آسیب کم تری نسبت به بیش تر شامپوهای شیمیایی سولفات میشود.

تا امروزه استفاده از گیاه شیکاکایی برای موهای هیچ فردی ضرری نداشته است.

اما با این حال شما قبل از استفاده از آن حتما آن را تست کنید.

شما با انجام این کار مطمئن میشوید که به آن حساسیت دارید یا نه.

روغن نارگیل:

در هند روغن نارگیل یک درمانهمه گیر برای همه موارد مو و زیبایی است.

برخی از افراد ادعا دارند که این کاربرد برای روغن نارگیل حتی از هند نشات گرفته است.

در زمان حال زنان در سراسر جهان از روغن نارگیل برای مو و پوست خود استفاده میکنند.

این به شرطی است که روغن نارگیل تازه و اصل باشد.