روغن برگاموت اصل ویسکا اویل

136,000 تومان

برای خرید این محصول هم میتوانید به صورت پرداخت در محل  و هم به صورت پرداخت کارت به کارت (ارسال سریع ) اقدام کنید .

برای ثبت سفارش یا گزینه افزودن به سبد خرید را فشار دهید یا با شماره های 09157788752 – 09157788753 تماس بگیرید .

شناسه محصول: bergamot-oili3 دسته: برچسب:

توضیحات

روغن برگاموت از پوست میوه برگاموت استخراج میشود. شاید شما جزو آن دسته از افرادی باشید که طرف دار چای ارل گری هستند.

در این صورت شما طعم خاص برگاموت را چشیده اید و از آن لذت برده اید.

چون در این چای از برگاموت برای طعم دادن به آن استفاده کرده اند.

ریشه های اولیه درخت برگاموت را میتوان در جنوب شرقی آسیا جستجو کرد.

در حال حاضر برگاموت در بسیاری از مناطق جهان رشد میکند.

اما همان طور که گفته شد برگاموت در جنوب ایتالیا توانسته است نام خود را برجسته کند.

روغن برگاموت به دلیل رایحه تسکین دهنده، طعم تند و طیف گسترده ای از کاربردهایش، ارزشمند است.

نحوه استفاده از روغن برگاموت:

رایحه متمایز مرکبات برگاموت در محصولات مراقبت شخصی آقایان و خانم ها استفاده میشود.

این ماده را میتوان در عطرها، ادکلن، لوازم آرایشی و بهداشتی پیدا کرد.

روغن برگاموت خوراکی به عنوان طعم دهنده غذا و نوشیدنی ها استفاده میشود.

این روغن هم چنین دارای ارزش دارویی میباشد.

از روغن ظبیعی برگاموت نباید با قدرت کامل و خالص بر روی پوست استفاده کرد.

میتوان روغن ترنج یا برگاموت را با یک روغن حامل مانند روغن نارگیل و یا روغن های معدنی مخلوط کرد.

سپس شما میتوانید ترکیب به دست آمده را به عنوان نرم کننده پوست خود استفاده کنید.

این روغن هم چنین میتواند با بخار آب ترکیب شود.

به همین دلیل میتوان از روغن به عنوان یک درمان رایحه درمانی استفاده کرد.

توجه داشته باشید که روغن های طبیعی به صورت خالص نباید خورده شوند.

استفاده از برگاموت در رایحه درمانی:

برگاموت برای استفاده آرامش بخش به عنوان یک درمان رایحه درمانی بسیار مورد توجه افراد قرار میگیرد.

در ادامه چند روش استفاده از رایحه درمانی روغن برگاموت آورده شده است.

اگر مایل به استشمام رایحه روغن برگاموت در اطراف خود هستید به روش های زیر عمل کنید:

  • برگاموت را با یک روغن حامل مانند روغن نارگیل ترکیب کنید.

شما میتوانید این ترکیب را به عنوان لوسیون بدن و یا روغن ماساژ استفاده کنید.

  • دو تا پنج قطره روغن  را به محصولاتی مانند شامپو شستشوی بدن، شامپو سر و اسکراب صورت اضافه کنید.
  • از روغن به عنوان ماده ای در رایحه درمانی استفاده کنید.

به عنوان مثال میتوانید روغن برگاموت را به شمع های خانگی و خوشبو کننده های خود اضافه کنید.

هم چنین میتوانید آن را در دستگاه های بخور خود بریزید.

با انجام این کار رایحه و بوی خوش برگاموت در اتاق پخش میشود.

  • میتوانید روغن برگاموت را روی یک باند و یا دستمال بریزید.

با این کار رایحه و بوی آرامش بخش آن را در همه جا مخصوصا محل کار خود نیز استشمام میکنید.

برگاموت مناسب برای درمان آکنه و پوست:

چندین ترکیب موجود در روغن برگاموت دارای خاصیت ضد باکتریایی و ضد التهابی میباشند.

این خواص میتوانند روغن برگاموت را به یک درمان موثر در درمان لکه های پوستی تبدیل کند.

این درمان در افرادی که دارای پوست حساسی نیستند تاثیر گذاری بیش تری دارد.

روغن برگاموت هم چنین دارای ویژگی و خواص ضد درد میباشد.

این خصوصیت روغن برگاموت میتواند آن را در برابر کیست ها و جوش های دردناک نیز موثر کند.

برای استفاده از برگاموت به عنوان درمان نقطه ای به روش زیر عمل کنید:

  • روغن برگاموت را در ابتدا با یک روغن حامل مانند روغن نارگیل ترکیب کنید.
  • سپس ترکیب به دست آمده را مستقیما بر روی جوش ها، کیست ها و جوش های سر سیاه بمالید.
  • اجازه دهید تا این ترکیب یک شب بر روی پوست تان باقی بماند.
  • توجه داشته باشید که این روش را در طول روز و در معرض نور خورشید استفاده نکنید.

هم چنین میتوانید روغن رقیق شده را با آب یا پاک کننده مورد علاقه خود ترکیب کنید.

سپس از این ترکیب به عنوان شستشوی صورت خود استفاده کنید.

استفاده از برگاموت برای موها:

آیا جزو افرادی هستید که به روغن برگاموت به هر دلیلی علاقه مند هستید؟

آیا جزو افرادی هستید که موهای نرم، کم پشت و بدون عطر و بویی دارند؟

اگر این چنین است به شما توصیه میکنیم که از روغن برگاموت برای موهای خود استفاده کنید.

چون افرادی هستند که به توانایی روغن برگاموت در نرم و لطیف کردن موها قسم میخورند.

شواهد حکایتی نشان میدهد که روغن برگاموت میتواند برای پوست سر تحریک شده نیز تسکین دهنده باشد.

برای استفاده از روغن برگاموت میتوانید به روش های زیر عمل کنید:

  • میتوانید چند قطره روغن برگاموت را در شامپوی مورد استفاده خود بریزید.
  • هم چنین میتوانید یک تا دو قطره روغن برگاموت را با یک قاشق غذا خوری روغن حامل ترکیب کنید.

سپس ترکیب به دست آمده را شبانه بر روی پوست سر خود ماساژ دهید.

حال اجازه دهید تا این ترکیب تا صبح بر روی پوست سرتان باقی بماند و سپس موهایتان را بشویید.

استفاده از برگاموت با سایر روغن های طبیعی :

بسیاری از روغن های طبیعی دیگر هستند که میتوانند مزایای مشابه روغن برگاموت داشته باشند.

سعی کنید از بین آن ها روغن های مورد علاقه خود را انتخاب کنید.

سپس روغن برگاموت را با روغن مورد علاقه خود ترکیب کنید.

برخی از این روغن های طبیعی شامل موارد زیر میباشند:

  • روغن اسطوخودوس:

اسطوخودوس رایحه ای کلاسیک برای آروماتراپی میباشد.

این روغن بیش تر در محصولات پوست، مو، آکنه و روش های درمانی مورد استفاده قرار میگیرد.

  • روغن درخت چای:

روغن درخت چای بیش تر اوقات به دلیل خواص ضد باکتریایی خود مورد استفاده قرار میگیرد.

روغن درخت چای ممکن است با آکنه مقابله کرده و التهابات پوستی را نیز تسکین دهد.

  • روغن بابونه:

بابونه به عنوان چای و یا به صورت موضعی بر روی پوست استفاده میشود.

بهتر است بدانید که روغن بابونه خاصیت تسکین دهندگی دارد.

هم چنین روغن بابونه ممکن است باعث افزایش خلق و خو شود.

فواید روغن برگاموت:

تا این جا با طرز استفاده روغن برگاموت تا حدودی آشنا شدید.

شما متوجه شدید که روغن برگاموت چه خواصی برای پوست، مو و آروماتراپی دارد.

در ادامه با سایر فواید روغن برگاموت آشنا خواهید شد.

تحقیقات زیادی در مورد روغن برگاموت انجام گرفته است.

در این تحقیقات در مورد روغن برگاموت فواید زیادی نیز کشف کرده اند.

از جمله فواید کشف شده در این تحقیقات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

برگاموت باعث کاهش استرس میشود:

یک مطالعه کوچک در سال 2015 توسط منابع معتبر بر روی زنان ژاپن در این باره انجام گرفته است.

نتایج نشان داد که استنشاق روغن برگاموت با بخار آب احساس اضطراب و خستگی را کاهش میدهد.

به همین ترتیب مقاله ای در سال 2013 منتشر شد.

نتایج نشان داد که آروماتراپی با روغن برگاموت میتواند موارد زیر را تسکین دهد:

  • افسردگی
  • اضطراب
  • خستگی
  • و سایر اختلالات خلقی

آروماتراپی این کار را با تحریک مغز برای ترشح دوماپین و سروتونین انجام میدهد.

روغن برگاموت با مسمومیت غذایی مبارزه میکند:

لینالول یک ترکیبی است که در روغن برگاموت به وفور پیدا میشود.

این ترکیب میتواند گاهی اوقات در از بین بردن انواع باکتری های مسئول بیماری های ناشی از غذا موثر باشد.

مطالعه ای اثر روغن برگاموت در از بین بردن چند نوع باکتری برروی پوست مرغ و برگ کلم بررسی کرد.

باکتری های آزمایش شده در این مطالعه شامل موارد زیر میباشد:

  • استافیلوکوکوس اورئوس
  • لیستریا مونوسیتوژنز
  • باسیلوی سرئوس
  • کمپیلوباکتر ژژونی
  • coli O157

یافته های مطالعه نشان میدهد که روغن برگاموت در صورت استفاده در برابر این باکتری ها میتواند موثر باشد.

اما هم چنین نشان میدهد که مطالعات بیش تری در این زمینه لازم است.

مطالعه ای در سال 2016 اثر انواع روغن طبیعی برگاموت را بر علیه گونه های لیستریا مونوسیتوژنز آزمایش کرد.

بهتر است بدانید که لیستریا مونوسیتوژنز باکتری های عامل عفونت لیستریوز میباشد.

محققان از نمونه های لیستریا از منابع مختلف از جمله ماهی و طیور استفاده کرده اند.

فرمولاسیون های مختلف روغن برگاموت اثرات ضعیف تا قوی در جلوگیری از رشد نمونه های مختلف باکتری داشت.

همان طور که گفته شد فرمولاسیون های زیادی در این باره وجود دارد.

بنابراین محققان دریافتند که اثر روغن برگاموت در برابر باکتری موجود در غذاها باید تخمین زده شود.

برگاموت کلسترول را کاهش میدهد:

منابع مطالعات انسانی و حیوانی در سال2016 نشان میدهند فلاونوئیدهای موجود در برگاموت میتوانند به کاهش سطح چربی کمک کنند.

اگر چه این مطالعات نشان داد که مکانیسم دقیق هدایت این نتیجه مشخص نیست.

یک مطالعه حیوانی معتبر در سال 2018 این یافته را تایید کرده است.

هم چنین مشخص شد که پلی فنول های موجود در برگاموت دارای اثر ضد التهابی در کبد موش ها میباشد.

این موش ها موش هایی بودند که به بیماری کبد چرب غیر الکلی مبتلا بودند.

این موش ها پس از استفاده از روغن برگاموت بهبود یافتند.

برگاموت درد و التهاب را کاهش میدهد:

لینالول و کارواکرول ترکیباتی هستند که در روغن برگاموت پیدا میشوند.

یک بررسی معتبر در سال 2017 اثرات این ترکیبات را مورد بررسی قرار داد.

آن ها در این بررسی اثر روغن برگاموت را در پاسخ درد و سایر التهابات انسانی و حیوانی تحلیل کردند.

این بررسی نشان داد که هر دو ترکیب لینالول و کارواکرول در روش های مختلف قابلیت های زیر را دارند:

  • قابلیت ضد دردپ
  • قابلیت ضد تشنج
  • قابلیت ضد التهاب

این روش های مختلف شامل استفاده از روغن برگاموت بر روی پوست نیز میشود.

این بررسی نشان داد اثرات بالقوه و سم شناسی روغن های طبیعی در انسان به مطالعه بیش تری نیاز دارد.

خطرات ناشی از استفاده از برگاموت:

روغن  برگاموت ممکن است در برخی از افراد برای پوست تحریک کننده باشد.

این تحریک کنندگی به خصوص در زمانی که با روغن حامل رقیق نشود بیش تر دیده میشود.

روغن های طبیعی از جمله روغن برگاموت گاهی اوقات میتوانند باعث درماتیت آلرژیک شوند.

علائم واکنش آلرژیک یا حساسیت به روغن برگاموت ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • سرخی
  • احساس سوزش
  • تاول
  • درد

شما باید هر روغن طبیعی را قبل از مصرف آزمایش کنید.

برای این کار در ناحیه بازو به اندازه یک سکه را با روغن برگاموت رقیق شده با روغن حامل بمالید.

اگر بعد از 24 ساعت هیچ واکنش آلرژیک مشاهده نکردید میتوانید از آن با خیال راحت استفاده کنید.

توجه داشته باشید که استفاده از روغن برگاموت در دستگاه بخور برای همه افراد مناسب نیست.

استفاده از این روش میتواند برای کودکان، حیوانات خانگی و زنان باردار تاثیر منفی داشته باشد.

در برگاموت ترکیبی به نام برگاپتن نیز وجود دارد.

یک مطالعه در سال 2001 نشان داد که این ترکیب سمیت زا میباشد.

این بدان معنا است که باعث میشود پوست در معرض نور خورشید تحریک شده و آسیب ببیند.

علاوه بر روغن ضروری محصولات دارای روغن برگاموت مانند عطر نیز میتوانند باعث واکنش پوستی شوند.

اگر نگران حساسیت پوست خود در برابر آفتاب هستید به دنبال یک روغن برگاموت بدون برگاپتن باشید.

برگاپتن موجود در برگاموت در صورت خورده شدن بسیار مضر است.

حتی استنشاق و استفاده موضعی از روغن برگاموت میتواند در مصرف دارو تداخل ایجاد کند.

داروهای خاص مانند سیروکساسین و آنتی بیوتیک باعث افزایش حساسیت  به نور خورشید میشود.

بنابراین این داروها میتوانند تاثیر روغن برگاموت را افزایش دهند.

قبل از استفاده بررسی تداخلات روغن برگاموت با سایر داروها بسیار مهم است.

یکی از راه های انجام این کار صحبت با داروساز و پزشک در مورد داروهای مصرفی شما است.

آن ها به شما میگویند که داروهای شما با روغن برگاموت تداخل دارد یا نه.

سخن آخر:

تحقیقات به توانایی برگاموت در کاهش التهاب، کاهش سطح کلسترول و افزایش خلق و خوی مثبت اشاره دارد.

در برخی از افراد روغن برگاموت میتواند باعث تحریک پوستی و یا واکنش های آلرژیک شود.

هم چنین روغن برگاموت میتواند باعث حساسیت به نور خورشید نیز شود.

بنابراین روغن برگاموت نباید بر روی پوستی که در معرض نور خورشید قرار دارد، استفاده شود.

روغن برگاموت رایحه ای دوست داشتنی دارد.

به همین دلیل ممکن است در ترکیبات عطر مورد علاقه شما نیز وجود داشته باشد.

هم چنین برگاموت یک روغن  موجود است که میتوانید به مجموعه خود اضافه کنید.

توجه داشته باشید که روغن برگاموت نیز باید مانند دیگر روغن های طبیعی با روغن حامل ترکیب و رقیق شود.

مشاوره خرید روغن

خرید روغن برگاموت ویسکا اویل

محصولات فروشگاه ویسکا اویل به صورت اصل ، خالص و اورجینال عرضه می شود. برای خرید این محصولات به 3 روش میتوانید اقدام کنید.

روش اول خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

از بالای این صفحه گزینه افزودن به سید خرید را انتخاب کرده و پس از این اقدام ، سبد خرید خود را به روش های ممکن تسویه حساب کنید.

روش دوم خرید از فروشگاه ویسکا :

سفارش خود را از طریق تماس با مشاورین ویسکا اویل تکمیل نمایید. برای اینکار با شماره های زیر تماس حاصل گردانید.

پشتیبان 1 : 09157788752

پشتیبان 2 : 09157788753

روش سوم خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

شما میتوانید از طریق کانال تلگرامی یا از طریق اینستاگرام ما سفارش خود را تکمیل گردانید. برای ارتباط با کانال تلگرامی و اینستاگرام فروشگاه ویسکا اویل بر روی عکس کلیک نمایید.

ویسکا اویل اینستاگرام


 

تلگرام ویسکا اویل

 


منبع : فروشگاه ویسکا اویل

کپی برداری از متن مطالب فروشگاه ویسکا اویل بدون ذکر منبع غیر قانونی است.

توضیحات تکمیلی

وزن0.05 kg
ابعاد5 × 5 × 5 cm

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن برگاموت اصل ویسکا اویل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code