روغن کرچک اصل و خالص صد در صد طبیعی

(دیدگاه کاربر 7)

29,000 تومان

روغن کرچک فروشگاه ویسکا اویل متفاوت از تمام عطاری ها می باشد . این روغن به صورت کاملا سبک و اصل تهیه میشود. با یک بار استفاده از روغن کرچک ویسکا اویل تفاوت را مشاهده خواهید کرد.

برای خرید این محصول هم میتوانید به صورت پرداخت در محل  و هم به صورت پرداخت کارت به کارت (ارسال سریع ) اقدام کنید .

برای ثبت سفارش یا گزینه افزودن به سبد خرید را فشار دهید یا با شماره های 09157788752 – 09157788753 تماس بگیرید .

توضیحات

روغن کرچک اصل چیست و چه خواصی دارد؟

روغن کرچک اصل از دانه های کرچک موجود در کشور های گرمسیری آسیا و آفریقا به دست می آید.

این روغن از قدیم الایام به عنوان روغنی پرکاربرد در علم طب سنتی معرفی شده است.

از این روغن برای سلامت مو و سلامت پوست استفاده فراوانی میشود.

در بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی از روغن کرچک به علت داشتن خواص و فواید فوق العاده استفاده زیادی میشود.

اکثرا این روغن را به عنوان یک ملین طبیعی به یاد می آورند ، لیکن در این قسمت به مباحثی جدید میپردازیم.

روغن فوق برای انواع پوست مناسب است و به ندرت ایجاد حساسیت یا عوارض جانبی میکند .

طبق تحقیقات انجام شده روغن کرچک دارای برخی خواص ضد التهابی ، ضد باکتری و مرطوب کنندگی می باشد.

روغن کرچک را در گروه روغن های سنگین و با چگالی بالا رده بندی میکنند .

در ادامه به مهمترین خواص روغن کرچک اصل ویسکا اشاره میکنیم .

این روغن کاملا طبیعی و خالص است و به صورت تصفیه نشده برای مصرف خارجی است .

خواص روغن کرچک اصل برای سلامت مو چیست ؟

وقتی پای درمان های خانگی درمیان است ، یکی از مهم ترین حوزه ها ، سلامت مو می باشد .

از آنجا که موها نقش زیادی در چگونه به نظر رسیدن ظاهر فرد دارند لذا سلامت آن نیز جایگاه ویژه ای دارد .

یکی از متد های پرطرفدار و با بازدهی بالا ، روغن درمانی برای حفظ طراوت و زیبایی موهاست .

روغن های طبیعی دارای انواع مواد مغذی و مفید مناسب برای تغذیه و رشد فولیکول های مو می باشند .

لایه تشکیل شده بر روی مو ، پس از اعمال روغن کرچک ، به خوبی از ساقه و ریشه محافظت میکند .

و کوتیکول های مو فرصت جبران آسیب دیدگی های قبلی و حرکت به سمت ترمیم آن را خواهند داشت .

برخی آثار روغن درمانی برای مو به صورت زیر بررسی می شود :

  • افزایش سرعت رشد مو
  • پرپشت شدن مو
  • جلوگیری از موخوره
  • مرطوب کننده مو
  • نرم کننده مو
  • توقف سفید شدن مو

روغن کرچک اصل برای مو خواص متعدد و پرشماری دارد . موارد بالا تنها مهمترین خواص روغن کرچک بود.

حال به شرح کامل فواید و نحوه مصرف روغن کرچک برای کسب بهترین نتیجه میپردازیم.

نکته مهم
در جهت سهولت و احساس امنیت مشتریان عزیز ، سیستم پرداخت در محل در این فروشگاه فعال شد.
هم اکنون میتوانید به 3 روش آنلاین ، کارت به کارت و پرداخت در محل صورت حساب خود را تسویه کنید.
سفارش پرداخت در محل را هم به صورت تلفنی و هم با گزینه افزودن به سبد خرید در بالای این صفحه میتوانید تکمیل کنید.پرداخت در محل

افزایش سرعت رشد و پرپشت شدن مو :

پرپشت شدن و افزایش سرعت رشد مو بستگی به تغذیه مناسب ریشه های مو دارد.

برای اینکه مو های شما خوب رشد کنند و پرپشت شوند نیاز به اسید های چرب ضروری نظیر امگا3 و امگا9 است.

روغن کرچک با داشتن مقادیر فوق العاده از اسید های چرب ضروری مناسب مو میتواند این منبع را فراهم کند.

بهترین راه برای مصرف روغن کرچک اصل برای پرپشت شدن مو استفاده از این روغن قبل از استحمام است.

قبل از استحمام مقداری کرچک بر روی سر بزنید و پوست سر خود را مالش دهید.

با تکرار این عمل مو هایی زیبا و پرپشت و بلند به دست خواهید آورد.

در بسیاری از متد های آسیای شرقی ، از ترکیب روغن کرچک با برخی مواد طبیعی دیگر استفاده می شود .

این کار معمولا به لیل غلظت بالای روغن کرچک است و ترکیب شدن آن با دیگر مواد آن را روان میکند .

برای مثال میتوان از ترکیب آب پیاز ، مقداری آلوئه ورا و کمی روغن کرچک به عنوان اکسیر رشد مو بهره برد .

جلوگیری از موخوره :

علت ایجاد موخوره هنوز به طور کامل مشخص نشده است ولی خشک بودن پوست سر و همچنین

عدم گردش خون مناسب در زیر پوست و در محل ریشه مو میتواند از عوامل ایجاد موخوره باشد.

با این حال میتوان گفت این مشکل ، تقریبا همگانی است و برای همه افراد اتفاق می افتد .

ابتلا به موخوره به جنس مو وابستگی زیادی دارد لیکن شاهد بروز آن در انواع مو های مختلف هستیم .

بنابراین میتوان نتیجه گرفت ، عوامل محیطی نقش مهمی در بروز موخوره دارند .

پس با رعایت برخی نکات ساده نیز میتوان به راحتی از خشکی مو و دوشاخه شدن انتهای آن جلوگیری کرد .

با مصرف روغن کرچک اصل گردش خون در زیر پوست سر زیاد میشود و رشد مو افزایش می یابد.

روغن مذبور ، نوعی محافظت موقت بر روی ساقه مو ایجاد میکند و آن را از خشکی حفظ میکند .

این روغن خاصیت مرطوب کنندگی و آبرسانی را نیز دارد بنابراین از ایجاد موخوره کاملا جلوگیری میشود.

با این حال روغن کرچک جزء روغن های تقریبا سنگین بوده و برای موهای چرب مناسب نمی باشد .

مرطوب کننده مو :

روغن کرچک خاصیت آبرسانی و نرم کنندگی بسیار لذت بخشی دارد.

برای بهره مندی از فواید روغن کرچک کافی است مقداری از این روغن را در نرم کننده یا شامپو خود بریزیم .

سپس  در حمام پوست سر خود را با روغن کرچک اصل ماساژ دهیم.

با این عمل اکسیژن و آب را به سلول های پوست سر بازمیگردانیم و آنها را احیا میکنیم.

در بسیاری از موارد دلیل خشکی مو و انعطاف ناپذیری آن ، آسیب دیدن بافت ساقه است .

این مشکل به دلیل استفاده بی رویه از مواد شیمیایی ، رنگ و دکلره کردن زیاد مو رخ می دهد .

البته بسیاری از افراد نیز به صورت ژنتیکی دارای موهای نسبتا خشک و شکننده ای هستند .

در هر دوحالت باید بدانید که این افراد بیش از سایرین نیازمند روش های مراقبتی از مو هستند .

چرا که توان بالقوه ای در موهای خود ، برای کم پشت شدن و از دست رفتن موها دارند .

در بین تمام روش های جلوگیری از این مشکلات ، روش های طبیعی و روغن درمانی ،بهترین بازده را دارد .

نرم کننده مو :

یکی از ویژگی هایی روغن کرچک برای موها به همره دارد کمک به رفع زبری موهاست .

زمانی که موهای شما آسیب دیده باشند و بافت آن ها دچار تغییرات اساسی شده باشد

یکی از مهم ترین نشانه ها زیر و خشن شدن موها و از دست دادن لطافت اولیه است .

این اتفاق به عوامل متعددی وابسته است و موارد زیادی سبب بروز این مشکل میشوند .

رنگ کردن بیش از حد موها و استفاده از مواد شیمیایی دکلره مو مهم ترین این موارد هستند .

استفاده از ابزار های حالت دهی مو که با حرارت کار میکنند نیز در این گروه قرار خواهند داشت .

روغن کرچک در این زمینه میتواند فواید زیادی را برای مو به همراه داشته باشد .

حالت گریسی و رب روغن کرچک میتواند ساقه مو را مقاوم کند و لایه محافظی برای آن باشد .

روغن به تدریج وارد تار های مو شده و خلل های آن را با مواد مناسسب پر میکند .

این عامل سبب میشود تا عوامل مخرب و اشعه های پراکنده در محیط تاثیر کمتری روی مو بگذارند .

به تدریج با به کارگیری روغن کرچک موهای شما دوره آسیب دیدگی را پشت سر گذاشته

و بخش زیادی از لطافت و درخشش اولیه خود را به دست خواهد آورد .

اگر هدف شما از مصرف روغن لطیف شدن مو است بهتر است آن را فقط روی ساقه مو اعمال کنید .

توقف سفید شدن مو :

به یاد داشته باشید در این بحث ، منظور جلوگیری از ادامه روند سفید شدن موهاست .

و این بدان معنا نیست که موهای سفید شده شما مجددا رنگی خواهند شد و رنگدانه ها باز میگردند .

در این بحث در حقیقت موضوع تثبیت رنگدانه های باقی ماند در فولیکول مو می باشد .

تثبیت رنگدانه های مو باعث جلوگیری از سفید شدن مو های شما میشود. این روغن رنگدانه هارا تثبیت میکند.

بنابراین اگر میخواهید جلوی روند پیری و سفید شدن موهایتان را بگیرید از روغن کرچک اصل استفاده کنید.

بهتر است بدانید که این روند باید دائمی باشد و روغن درمانی را برای همیشه انجام دهید .

این پروسه با روغن کرچک یا هر روغن طبیعی دیگری امکان پذیر است و نتایج آن در دراز مدت خارق العاده است .

در حقیقت ، ویژگی روش های طبیعی همین دیربازده بودن است و دقیقا نکته همنجاست .

هر عملی که در طولانی مدت انجام شود، تاثیر و نتایج آن ماندگار و دائمی خواهند بود .

روغن کرچک اصل

خواص روغن کرچک اصل برای سلامت پوست :

حوزه دیگری که به آن خواهیم پرداخت ، بررسی خواص روغن کرچک برای پوست و زیبایی آن است .

امروزه از روغن های طبیعی مانند کرچک ، آرگان ، اسطخودوس و … در صنعت زیبایی استفاده فراوانی می شود .

دلیل آن هم واضح است ، خواص فراوان ، مناسب بودن برای انواع پوست و مقرون به صرفه بودن مواد اولیه .

این دلایل باعث رضایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی می شود .

بنابراین شاهد بازگشت روش های سنتی و استفاده روزافزون از روغن های طبیعی برای مراقبت از پوست هستیم

روغن کرچک چه به صورت خالص و چه در ترکیب با مواد دیگر برای پوست به کار میرود .

در بسیاری از ماسک های خانگی و لوسیون های بهداشتی از این روغن بهره میبرند .

کرچک مواد مغذی زیادی را در اختیار پوست قرار میدهد و رشد سلول ها را افزایش میدهد .

چرخه طبیعی برای فرآیند بازسازی پوست را تسریع کرده و تولید الاستین را افزایش میدهد .

از آنجه که اعمال روغن با ماساژ همراه است، عامل محرک برای رفع چروک ها خواهد بود .

با ماساژ پوست صورت همراه با روغن کرچک از خواص لیفت کنندگی پوست بهره خواهید برد .

در ادامه برخی خواص روغن های طبیعی مانند روغن کرچک برای پوست را بیان میکنیم .

  • ضد پیری پوست صورت
  • رفع ترک های پوستی
  • ضد آکنه صورت
  • مرطوب کننده طبیعی
  • از بین برنده لک های پوستی
  • درمان التهاب های پوستی
  • لیفت پوست صورت

موارد بالا از مهمترین خواص و فواید روغن کرچک برای پوست است.

لازم به ذکر است که این روغن خواص دیگری نیز دارد ولی در اینجا به ذکر مهمترین خواص اکتفا میکنیم.

ضد پیری پوست صورت :

کلاژن و الاستین دو عنصر جوان ماندن پوست است . این دو ترکیب باعث افزایش خاصیت کشسانی پوست میشود.

با کهولت سن میزان تولید کلاژن و الاستین در پوست کم میشود و پوست خاصیت کشسانی و انعطافی خود را از دست میدهد.

روغن کرچک اصل توانایی تولید این دو ترکیب مهم را در پوست دارد. با مالیدن این روغن بر روی خطوط

چین و چروک پوست صورت و نواحی شل شده پوست ، این خطوط از بین میروند و همچنین پوست شما سفت و کشیده میشود.

به عبارتی میتوان عنوان کرد که استفاده از روغن کرچک همانند استفاده از بوتاکس طبیعی است. اما بدون ضرر!!

برای مصرف روغن کرچک برای جلوگیری از پیری پوست ، میتوانید پس از استحمام آن را اعمال کنید .

در این حالت پوست شما در حالت کاملا تمیز و آماده برای دریافت مواد مغذی می باشد .

به علاوه تحریک پذیری پوست بالا رفته و اعمال همراه با ماساژ روغن کرچک ، پوست را احیا میکند .

برای رفع چین و چروک ها و جلوگیری از افتادگی پوست ، پوست را به سمت بالا ماساژ دهید .

رفع ترک های پوستی :

بسیاری از زنان و حتی مردان دچار ترک های پوستی در قسمت های مختلفی از بدن خود میشوند.

زنان به خصوص در دوران بارداری در صورت مصرف نکردن روغن های سنتی همچون روغن کرچک دچار ترک های پوستی میشوند.

در اواخر دوران بارداری به علت کش آمدن پوست در قسمت های مختلف شکم خطوط و ترک هایی ایجاد میشود.

برای از پیشگیری و درمان خطوط و ترک های پوستی پیشنهاد میشود حتما از روغن کرچک استفاده نمایید.

روغن های دیگری مانند روغن آرگان نیز در این زمینه بسیار مفید بوده و از ترک پوست جلوگیری می کنند .

روغن های طبیعی ، مواد مغذی را به خوبی در اختیار پوست میگذارند و به آن خاصیت ارتجاعی میبخشند .

بنابراین در هنگام چاق  لاغر شدن و یا بارداری ، پوست به میزان کمتری تحت تاثیر قرار خواهد گرفت .

ضد آکنه صورت :

آکنه بر روی صورت به علل مختلفی ایجاد میشود. در برخی از حالات به علت وجود عفونت های پوستی

و در برخی دیگر به علت بسته شدن منافذ پوستی و ایجاد عفونت در زیر پوست تشکیل میشود.

روغن کرچک اصل حاوی ترکیبات و اسید های چرب ضروری است که این ترکیبات همانند لایه برداری

بسیار مناسب تنها لایه حاوی عفونت را از روی پوست صورت برمی دارد.

برای بهره مندی از خواص ضد آکنه کرچک کافیست شب قبل از خواب صورت خود را بشویید

سپس مقداری از روغن کرچک اصل را به صورت خود بمالید و پوست خود را ماساژ دهید.

فردا صبح صورت خود را با آب ولرم بشویید. با چندین بار تکرار کردن این عمل دیگر خبری از آکنه نخواهد بود.

البته یادآوری میشود که روغن کرچک بسیار غلیظ بودهو مناسبافراد با پوست چرب نمی باشد .

بهتر است از ترکیب آن با روغن درخت چای به عنوان ترکیب ضد جوش استفاده شود .

مرطوب کننده طبیعی پوست :

مرطوب کننده های شیمیایی اصولا گران است و ممکن است پوست را دچار حساسیت کند.

آیا بهتر نیست به جای استفاده از  مواد شیمیایی به سراغ روغن های سنتی که همان کار را میکنند ، برویم؟!

روغن کرچک خالص دارای خاصیت مرطوب کنندگی و آبرسانی به پوست است.

به همین علت از این روغن در بسیاری از لوازم بهداشتی و آرایشی استفاده میگردد.

این روغن ارزان و بسیار موثر است. برای بهره مندی از فواید کرچک بهتر است روغن دانه کرچک را به صورت دایره وار بر روی پوست ماساژ دهید.

و پس از 1 ساعت با استفاده از آب ولرم روغن کرچک را از روی پوست پاک کنید.

از بین برنده لک و التهاب های پوستی :

روغن کرچک دارای خواص و فواید منحصر به فردی است.

از این روغن برای تسریع در درمان جای زخم و همچنین درمان التهاب پوستی همانند:  آکنه و اگزما استفاده میگردد.

کافیست مقداری از این روغن را با پنبه آغشته کنید و بر روی موضع مورد نظر مالش دهید و پس از مدت 1 ساعت موضع را با آب ولرم بشویید.

از روغن کرچک میتوانید برای کاهش کک و مک نیز استفاده کنید که جزء خواص محبوب آن به شمار می رود .

برای این منظور در طول شب و بر روی پوست تمیز ، تنها روی نقاط قهوه ای روغن را اعمال کنید .

صبح پوست را با آب سرد شسته و از ضد آفتاب استفاده کنید ، هر 3 ساعت ضد آفتاب خود را تمدید کنید .

معمولا با روند افزایش سن ، لک های قهوای بر رو دست ها ظاهر می شوند که اصلا خوشایند نیست .

به همان ترتیب میتوان از روغن کرچک برای از بین بردن این لکه نیز بهره برد .

لیفت پوست صورت :

یکی از ویژگی هایی که از هر روغن طبیعی انتظار میرود، کاهش آثار پیری پوست است .

در این زمینه یافتن روشی برای کاهش افتادگی پوست و کمک به بالا رفتن آن بسیار مهم است .

در بسیاری از موارد روند پیر شدن چهره با شل شدن پوست همراه است .

این شل شدن با عوامل زیادی همچون نیروی جاذبه و کاهش فعالیت های بدنی تسریع میشود .

زمانی که سن بالا میرود روند تولید ملانین ، کلاژن و الاستین در پوست متوقف میشود .

در این دوران پوست شما کشش و انعطاف اولیه را نخواهد داشت و کم کم شل و افتاده میشود .

اگر در طول دورانی که پوست سرحال است از روغن های طبیعی مانند روغن کرچک استفاده شود

در دوران کهولت سن آثار پیر شدن چهره در صورت شما بسیار کم تر خواهد بود .

اگر دچار افتادگی پوست هستید به کارگیری روش های مختلف همراه با روغن درمانی به شدت توصیه میشود.

این متد ها اغلب کاربردی و راحت بوده و هیچگونه عوارض جانبی به همراه ندارند .

روغن کرچک پوست را آبرسانی میکند و رطوبت را در میان بافت های پوست حفظ میکند .

همچنین با طولانی کردن حیات کلاژن از شل شدن پوست جلوگیری کرده و آن را شاداب نگه میدارد .

خواص روغن کرچک

دیگر فواید روغن کرچک برای سلامت بدن :

روغن کرچک ، به عنوان یکی از پرکاربردترین روغن های طبیعی شناخته می شود .

زیرا در هر زمینه ای از زیبایی و سلامتی کاربرد چشمگیری دارد و تاحد زیادی به رفع مشکلات کمک میکند .

خواص روغن کرچک به عنوان ماده ای طبیعی زمینه مصرف آن را بسیار گسترده کرده است .

از این روغن در مراکز ماساژ درمانی برای مقاصد مختلفی استفاده می شود .

کرچک یک روغن عمومی برای ماساژ کلی بدن است و به رفع تنش کمک میکند .

با گرم کردن روغن میتوانید آن را برای کاهش درد های موضعی به کار ببرید .

در قسمت های مختلف بدن مانند پشت ، کمر، زانو و پا برای رفع درد از آن استفاده میشود .

روغن کرچک میتواند برای خشکی های موضعی مانند پاشنه و آرنج به کارگرفته شود .

در برخی موارد خواص ضد درد آن برای سر درد و میگرن نیز کارآیی دارد .

روغن کرچک اصل و خالص برند ویسکا اویل داری خواص ضد عفونی کنندگی و ضد قارچ است .

به همین دلیل در بسیاری از ماورد برای ترمیم سریع تر زخم ها توصیه میشود .

در زیر به تعدادی از خواص این روغن منحصر به فرد برای سلامتی بدن اشاره می کنیم .

  • درمان کننده کمر درد
  • کاهش درد میگرن
  • کاهش دهنده درد های آرتروز و مفصلی
  • ضد عفونی کننده
  • درمان کننده عفونت های قارچی
  • آبرسانی به لب هایتان

روغن کرچک اصل علاوه بر خواص و فوایدی که برای پوست و مو دارد. برای سایر نقاط بدن نیز مفید است.

لیست بالا مهمترین خواص این روغن برای سلامت بدن است.

درمان کننده کمر درد :

بسیاری از افراد با درد کمر و گرفتگی های عضلانی دست و پنجه نرم میکنند.

با استفاده از روغن کرچک میتوان از درد این افراد به مقدار قابل توجهی کاست.

برای این منظور ابتدا چند قطره از این روغن را بر روی پشت شخص بیمار و منطقه ای که دچار گرفتگی عضلانی است ، بریزید.

سپس با استفاده از این روغن کمر و عضله را ماساژ دهیم و پس از مالش موضع را گرم نگه داریم.

این اعمال را روزانه 3 بار تکرار میکنیم. با ادامه این روند به زودی از شر درد کمر خلاصی خواهید یافت.

کاهش درد میگرن :

روغن کرچک از بین برنده طبیعی درد از بدن است . برای از بین بردن سردرد های میگرنی باید از 1 ق.غ روغن کرچک استفاده کنید.

این مقدار از روغن را بر روی پیشانی خود بمالید . شما باید اثرات روغن کرچک را پس از 2 الی 3 دقیقه احساس کنید.

برای نتیجه بهتر اسز این روش میتوانید روغن کرچک را با روغن های دیگر ترکیب کنید .

برای مثال روغن سیاهدانه یا روغن خشخاش از جمله مواد طبیعی هستند

که میتوانند برای این منظور مفید و موثر باشند زیرا هر دو خواص ضد درد قوی دارند .

روغن کرچک نسبت به این دو روغن سنگین و چگال تر است .

پس از اختلاط کامل آن ها اطمینان حاصل کرده و سپس آن را در ناحیه مورد نظر مالش دهید .

معمولا برای این خاصیت روغن کرچک به عنوان حامل استفاده میشود .

زیرا این روغن به سرعت وارد پوست نمیشود که باعث خواهد شد

بتان مدت طولانی تری ماساژ را انجام داد که یکی از مزیت های فیزیکی روغن کرچک نیز همین است .

همانطور که بیان شد روغن هایی با خواص ضد درد قوی برای تریکب با کرچک انتخاب میشوند.

دارچین ، سیاهدانه، خشخاش ، فلفل، شتر مرغ و … همگی برای این منظور مناسب هستند.

از ان جا که روغن کرچک تقریبا از تمام روغن ها سنگین تر است

بهتر است برای ترکیب شدن و اختلاط کامل آن ها زمان کافی را اتخاذ کنید .

نکته :

از آنجا که این روغن های طبیعی مانند روغن کرچک و روغن سیاه دانه به رشد مو کمک میکنند،

یادتان باشد که مصرف مداوم آن بر روی پیشانی و در اطراف شقیقه ها منجر به تسریع رشد مو میشود .

این سبب میشود که موها تیره و پرپشت شوند که ممکن است برای بسیاری خوشایند نباشد .

کاهش دهنده درد های مفصلی و آرتروز :

خواص روغن کرچک که مرتبط با کاهش التهاب است ، سبب درمان بسیاری از بیماری ها میشود.

درد های مفصلی و آرتروز ناشی از التهاب مفاصل است.

با استفاده از روش بالا میتوان با استفاده از روغن کرچک اصل از شر درد های مفصلی و عضلانی رهایی یافت.

روغن کرچک ماده ای بسیار پرکاربرد در طب سنتی است که برای درمان درد به کار میرود .

درد های ناشی از التهاب مفاصل و درد های مزمن را میتوان با ماساژ کنترل کرد .

یکی از بهترین موادی که در ماساژ درمانی استفاده میشود روغن کرچک اصل و خالص است .

چرا که این روغن لایه ای مقاوم روی پوست ایجاد میکند و به دلیل غلظت بالا برای ماساژ مناسب است .

چون این روغن سریع جذب پوست نمیشود و روی آن باقی میماند

کاملا برای انجام ماساژ های طولانی مناسب است و پوست را اذیت نخواهد کرد.

ضد عفونی کننده و درمان کننده عفونت قارچی :

ممکن است در هر نقطه ای از بدن زخم ایجاد شود و همچنین ممکن است در آن محل عفونت های قارچی رشد پیدا کنند.

با استفاده از روغن کرچک که خاصیت ضد باکتری و ضد قارچی دارد میتوان از شر عفونت های قارچی خلاص شد

همچنین این روغن میتواند به تسریع روند درمان زخم کمک شایانی کند.

آبرسانی به لب هایتان :

اسید های چرب ضروری موجود در روغن کرچک به زیبایی و آبرسانی به لب هایتان کمک فوق العاده ای میکند.

شما میتوانید با مالیدن این روغن به پوست لبهایتان ، جذابیت و زیبایی لب های خود را 2 چندان کنید.

همچنین برای تاثیر بیشتر شما میتوانید روغن کرچک را با آب لیمو مخلوط کرده و بر لبان خود بگذارید.

استفاده از این ترکیب باعث خوش تراش شدن و افزایش حجم بیشتر لب هایتان میشود.

خواص روغن کرچک اصل

روش مصرف روغن کرچک :

روش مصرف روغن کرچک با توجه به پوست چرب ، خشک یا معمولی شما میتواند متفاوت باشد.

در دستورالعمل زیر با استفاده از این نکته که چه نوع پوستی دارید به شما روش مصرف روغن کرچک را توضیح دادیم.

مصرف روغن کرچک برای پوست های چرب :

چربی پوست ممکن است احساس ناخوشایندی به فرد دهد . ایجاد چربی اضافی بر روی پوست سبب جذب آلودگی های محیط میشود.

بستن منافذ پوست به علت وجود چربی های اضافه و آلودگی های محیطی بر روی پوست سبب ایجاد آکنه میشود.

بنابراین وجود چربی های اضافه مشکلات زیادی را برای فرد ایجاد مینماید.

بهترین راه درمان چربی های روی پوست با روغن کرچک استفاده از ترکیب زیر است.

  1. دو عدد قاشق غذا خوری روغن کرچک
  2. نه عدد قاشق غذا خوری روغن زیتون .

این ترکیب را به صورت روزانه بر روی صورت خود بمالید . با این ترکیب پوست شما چرب نمیشود و خواص روغن کرچک را نیز دریافت میکنید.

مصرف روغن کرچک برای پوست های معمولی :

بسیاری از افراد دارای پوست های ترکیبی هستند .

به گونه ای که در نواحی خاصی از صورت ، پوست دارای چربی و در باقی نواحی پوست خشک است.

شما با استفاده از ترکیب زیر میتوانید به پوستی یکدست و زیبا برسید.

  1. 1 قاشق غذاخوری روغن کرچک
  2. 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون

این ترکیب را به صورت روزانه بر روی صورت خود بمالید . با این ترکیب پوست شما یک نواخت و بدون چربی اضافه خواهد شد .

مصرف روغن کرچک برای پوست های خشک :

یقینا داشتن پوستی خشک برای هر کسی آزار دهنده است . افراد دارای پوست خشک بیشتر دچار لکه های پوستی می شوند.

شما با استفاده از ترکیب زیر میتوانید به پوستی متعادل و سالم دست یابید.

  1.  1 قاشق غذاخوری روغن کرچک
  2. 9 قاشق غذاخوری روغن زیتون

موارد بیان شده طرز مصرف روغن کرچک برای انواع پوست های خشک ، معمولی و چرب می باشد .

مطمئن باشید با استفاده از این ترکیبات به پوستی سالم ، زیبا و شاداب دست خواهید یافت .

ماسک های خانگی با روغن کرچک اصل ویسکا اویل :

برای مصرف روغن کرچک میتوان ان را با مواد یا روغن های دیگر ترکیب کرد .

این کار علاوه بر انتقال خواص روغن کرچک امکان افزایش بهره وری از آن را نیز میدهد .

راه های زیادی برای مصرف این ماسک ها وجود دارد که کاملا سلیقه ای است .

با توجه به مشکل پوست یا نوع آن متد های خانگی زیادی برای ترکیب این روغن وجود دارد.

از آن جا که کرچک طبیعتی ملایم دارد با اکثر مواد قابل تریکب است .

ترکیب ان با مواد در دسترس مانند گلاب ، گلیسیرین، میوه ها و مواد غذایی رایج است .

این ماسک ها هم برای مو و هم برای انواع پوست به کار میروند و مفید هستند .

آبلیمو و آب دیگر میوه ها نیز از موادی هستند که معمولا با روغن کرچک ترکیب میشوند .

گروهی دیگر که برای اختلاط با آن مطرح است دیگر روغن های طبیعی هستند که محبوبیت بالایی دارند .

طرز تهیه روغن کرچک :

تهیه و ساخت روغن کرچک فرایند بسیار پیچیده و دشواری دارد . بنابراین بسیاری از روغن های موجود در بازار تقلبی است.

برای ساخت روغن کرچک شما ابتدا باید گیاه کرچک یا به اصطلاح Ricinus Communis را پیدا کنید.

دانه های این گیاه را در آورده و در ظرفی مخصوص بپزید . ناگفته نماند Ricinus Communis به شدت سمی است.

پس از پختن دانه های این گیاه آنها را فشار دهید تا روغن کرچک خالص تهیه شود.

میزان مصرف روغن کرچک چه قدر باید باشد ؟

میزان سن ، وزن نوع پوست و وضعیت پزشکی شما میزان مصرف روزانه این روغن را تعیین میکند.

توصیه میشود قبل از مصرف با مشاورین ویسکا اویل جهت تعیین میزان استفاده در تماس باشید.

عوارض روغن کرچک  :

تاکنون عارضه خاصی از این روغن نوشته نشده است. تنها نباید از این روغن استفاده بیش از حد کرد.

زیرا هر چند هر ماده ای مفید باشد ، اما بازهم در هر کاری زیاده روی اشتباه است.

سخن پایانی :

روغن کرچک دارای خواص و فواید بی شماری است که در این مقاله برایتان بازگو کردیم.

این روغن از درمان یبوست تا تقویت ریشه و رشد مو خاصیت و فایده دارد.

شما نیز میتوانید جهت بهره مندی از خواص این روغن فوق العاده از طریق فروشگاه ویسکا اویل اقدام نمایید.

مشاوره خرید روغن کرچک

نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
در صورتی که تاکنون از روغن کرچک اصل ویسکا اویل استفاده کرده اید ، خوشحال میشویم نظرات شما را بشنویم.

خرید روغن کرچک اصل ویسکا اویل

محصولات فروشگاه ویسکا اویل به صورت اصل ، خالص و اورجینال عرضه می شود. برای خرید این محصولات به 3 روش میتوانید اقدام کنید.

روش اول خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

از بالای این صفحه گزینه افزودن به سید خرید را انتخاب کرده و پس از این اقدام ، سبد خرید خود را به روش های ممکن تسویه حساب کنید.

روش دوم خرید از فروشگاه ویسکا :

سفارش خود را از طریق تماس با مشاورین ویسکا اویل تکمیل نمایید. برای اینکار با شماره های زیر تماس حاصل گردانید.

پشتیبان 1 : 09157788752

پشتیبان 2 : 09157788753

روش سوم خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

شما میتوانید از طریق کانال تلگرامی ما سفارش خود را تکمیل گردانید. برای ارتباط با کانال تلگرامی فروشگاه ویسکا اویل بر روی عکس کلیک نمایید.

 

تلگرام ویسکا اویل

 

کپی برداری از متن مطالب فروشگاه ویسکا اویل بدون ذکر منبع غیر قانونی است.

 

منبع : فروشگاه ویسکا

منبع : روغن کرچک

توضیحات تکمیلی

وزن0.05 kg
ابعاد4 × 3 × 5 cm

7 دیدگاه برای روغن کرچک اصل و خالص صد در صد طبیعی

  1. Clover

    سلام من این روغن رو سفارش دادم
    رنگش اصلا مثل تصویر نبود و خیلی رنگ روشنی داشت
    ولی خیلی غلیظه(من شنیدم اصلش غلیظه)
    یکم از عسل روان تره ولی جذبش خوبه نسبت به بقیه روغنهایی که خریدم از بیرون
    بوشم خیلیییییی کمه برعکس بقیه روغن کرچک هایی که استفاده کردم و بنظرم خیلی خوبه که بوی زیادی نداره
    یک ستاره کمتر میدم چون رنگش فرق داشت
    .
    .
    راستی اگه به بدن بزنیم موهای بدن زیاد میشه؟

    • پشتیبان فروشگاه ویسکا

      ممنون از نظر شما . بله برای رشد مو موثر است . در مورد رنگ باید بگم بله مقداری از این رنگ داخل تصویر کم رنگ تر است ولی این نوع کرچک به نام روغن کرچک سیاه معروف است که بدون هیچ ماده اضافه ای است .

  2. محمد

    با سلام.ببخشید چه تضمینی برا اصل بودن روغن هست.تشکر از جوابتون

    • پشتیبان فروشگاه ویسکا

      ضمانت بازگشت.

  3. محمد

    این روغن کرچک باعث ریزش مو نمیشه ؟

    • پشتیبان فروشگاه ویسکا

      خیر . این روغن باعث افزایش رشد مو میشود .

  4. آناهیتا نعمتی راد

    روغن کرچک شما برای رشد مژه هم مفید است ؟

    • پشتیبان فروشگاه ویسکا

      بله ، کاملا مفید است .

  5. زهره

    ببخشید . روغن کرچک شما سبک است ؟ آخه من از روغن کرچک های توی بازار به علت سنگین بودن استفاده نمیکنم

    • پشتیبان فروشگاه ویسکا

      چون روغن کرچک فروشگاه ویسکا اویل کاملا و 100% اصل است . و با نمونه های بازار زمین تا آسمان متفاوت است.

  6. مژگان

    مطلب مفیدی بود، نمیدونستم این همه تو وسایل آرایشی هست، خب چه کاریه شیمیاییشو بخرم مستقیم طبیعیش رو میگیریم استفاده میکنیم دیگه

  7. Elnaz

    برای مو فوق العادس . امیدوارم اصل باشه فقط !

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.