کرم جوجوبا اصل ویسکا اویل

148,000 تومان

کرم جوجوبا از روغن اصل جوجوبا تهیه شده است . برای بسیاری از افرادی که از محصولات شیمیایی خسته شده اند . کرم جوجوبا معجزه میکند .

برای خرید این محصول هم میتوانید به صورت پرداخت در محل  و هم به صورت پرداخت کارت به کارت (ارسال سریع ) اقدام کنید .

برای ثبت سفارش یا گزینه افزودن به سبد خرید را فشار دهید یا با شماره های 09157788752 – 09157788753 تماس بگیرید .

شناسه محصول: jojoba23cream دسته: برچسب: ,

توضیحات

فواید کرم جوجوبا اصل ویسکا اویل

کرم جوجوبا کرمی است که از  میوه درخت جوجوبا به دست میاید.

گیاه جوجوبا درختچه ای بومی جنوب آریزونا، جنوب کالیفرنیا و شمال غربی مکزیک است.

اگر چه روغن نامیده میشود ولی در واقع موم گیاه مایع است.

این موم در داروهای قومی برای تعدادی از بیماری ها مورد استفاده قرار گرفته است.

آمریکایی های بومی از روغن و کرم جوجوبا برای درمان زخم ها و کبودی ها استفاده میکنند.

همان طور که میتوانید حدس بزنید کرم جوجوبا کرمی است که از مقدار زیادی روغن جوجوبا تشکیل شده است.

بسیاری از مردم از روغن جوجوبا به عنوان یک روغن حامل استفاده میکنند.

همان طور که میدانید روغن های حامل برای ساخت محصولات طبیعی پوست و مو استفاده میشوند.

اما باید گفت که روغن جوجوبا یک مرطوب کننده و موثر برای پوست است.

حال شما با مصرف کرم جوجوبا شگفت زده خواهید شد.

شما تعجب میکنید که فقط زدن مقداری کرم جوجوبا روی پوست شما چه تاثیری بر آن خواهد داشت.

در ابتدا اجازه دهید تا شما را با روغن جوجوبا آشنا کنیم.

روغن جوجوبا چیست؟

گیاهان بالغ جوجوبا بوته های چند ساله چوبی هستند که با تغییر فصل برگ های آن ها ریخته نمیشود.

هنگام کاشت از بذر، سه سال طول میکشد تا گیاه جوجوبا گل بدهند.

جالب است که بدانید جنسیت گیاه جوجوبا را فقط از طریق گل ها میتوان تعیین کرد.

گیاهان ماده گل بذر تولید میکنند و گیاهان نر نیز گرده افشانی میکنند.

دانه های جوجوبا کمی شبیه به دانه های قهوه هستند.

اما به طور معمول بزرگ تر هستند و شکل آن به هیچ عنوان یکسان نیست.

ساختار شیمیایی روغن جوجوبا با سایر روغن های گیاهی تفاوت دارد.

چون همان طور که گفته شد روغن جوجوبا در اصل یک موم بسیار اشباع نشده است.

به عنوان موم، روغن جوجوبا برای صورت و بدن بسیار مفید است.

چون میتواند از پوست محافظت کند، کنترل رطوبت را انجام میدهد و باعث تسکین پوست و مو میشود.

در دمای اتاق روغن جوجوبا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده مایع است.

مانند بعضی از روغن ها، روغن جوجوبا تجزیه و سفت نمیشود.

این ویژگی روغن جوجوبا باعث میشود تا ماندگاری بسیار بالایی داشته باشد.

در نهایت این ویژگی باعث میشود تا محصولات و کاربردهای آرایشی آن هم مانند آن ماندگاری بالایی داشته باشند.

کرم جوجوبا یکی از محصولات آرایشی آن است که دارای ماندگاری بسیار بالایی است.

روغن جوجوبا دارای ترکیبات مفیدی از جمله موارد زیر است:

  • ویتامین E
  • ویتامین B کمپلکس
  • سیلیکون
  • کروم
  • مس
  • روی
  • ید: تقریبا 82 درصد از روغن جوجوبا را تشکیل میدهد که باعث خاصیت بهبودی آن میشود.
  • اسید چرب اروسیک: تقریبا 13.6 درصد
  • اسید چرب گادولئیک: تقریبا 71.3 درصد
  • اسید چرب اولئیک: تقریبا 11.2 درصد

همه این ترکیبات در کرم جوجوبا نیز پیدا میشود.

چون درصد بالایی از کرم جوجوبا از روغن جوجوبا تشکیل شده است.

8 مزیت روغن و کرم جوجوبا:

  1. کرم جوجوبا پوست را مرطوب میکند.

شاید این سوال برایتان پیش آید که آیا کرم جوجوبا مانند روغن جوجوبا یک مرطوب کننده خوب برای پوست است؟

باید در جواب این سوال گفت که در واقع یکی از بهترین مزایای کرم جوجوبا مرطوب کنندگی آن است.

دلیل آن هم این است که کرم جوجوبا درست مانند روغن های طبیعی پوست ما عمل میکند.

غدد سبابه ما غدد میکروسکوپی در پوست ما هستند که ماده روغنی یا مومی با نام سبوم را ترشح میکنند.

بافت و استفاده از سبوم بسیار شبیه به روغن و کرم جوجوبا است.

بنابراین با افزایش سن، غدد سبابه ما سبوم کم تری تولید میکنند.

به همین دلیل پوست و موی افراد خشک میشود که حتی میتواند منجر به شوره و خارش سر شود.

استفاده از کرم جوجوبا در این دوران میتواند نقش سبوم را بازی کند و پوست را مرطوب نگه دارد.

از طرف دیگر سبوم بیش از حد میتواند منجر به پوستی روغنی و بروز اکنه در افراد شود.

سبوم بیش از حد معمولا در دوران بلوغ و یا وقتی سطح هورمون ها زیاد است روی میدهد.

کرم جوجوبا باعث افزایش چربی یا روغن اضافی آن میشود و سطح چربی پوست را متعادل نگه میدارد.

این کار باعث میشود کرم جوجوبا یک درمان طبیعی قوی برای اگزما و یک درمان خانگی برای اکنه باشد.

هم چنین میتواند برای سایر شرایط و بیماری های خشکی پوست نیز مناسب باشد.

کرم جوجوبا یک نرم کننده نیز میباشد.

یعنی این که پوست ما را مرطوب میکند و از تحریکات یا لکه های پوسته پوسته و زبر جلوگیری میکند.

خشکی پوست در اثر از بین رفتن آب در لایه بالایی پوست ایجاد میشود.

کرم جوجوبا با تشکیل یک لایه روغنی در لایه بالایی پوست باعث به دام انداختن آب در پوست میشود.

شما میتوانید کرم جوجوبا را روی صورت، گردن، دست ها و پاهای خود استفاده کنید.

هم چنین شما میتوانید در صورت امکان روغن جوجوبا را در هر نقطه از بدن تان استفاده کنید.

زیرا این روغن کاملا طبیعی است و دارای هیچ ماده شیمیایی نیست که منجر به واکنش آلرژیک شود.

بر اساس تحقیقات منتشر شده کرم جوجوبا اثرات ضد التهابی را اثبات کرده است.

کرم جوجوبا در انواع بیماری های پوستی از جمله موارد زیر کاربردهای بالقوه ای دارد:

  • عفونت های پوستی
  • پیری پوست
  • بهبود زخم ها

هم چنین شواهدی وجود دارد که کرم جوجوبا برای اکنه و درماتیت سبورئیک و اگزما نیز موثر است.

لازم به ذکر است که به پوست خشک و پوسته پوسته شده درماتیت سبورئیک گفته میشود.

  1. کرم جوجوبا آرایش صورت را کاملا از بین میبرد.

استفاده از کرم جوجوبا بر روی صورت کاملا بی خطر است.

در واقع این کرم برای پوست شما بسیار خوب است.

استفاده از محصولات معمولی دارای مواد شیمیایی که باعث تحریک پوست میشوند اصلا برای پوست خوب نیست.

محصولات پاک کننده آرایشی معمولا دارای مواد شیمیایی مضر برای پوست هستند.

به جای آن ها میتوان از کرم جوجوبا استفاده کرد.

چون کرم جوجوبا یک ابزار طبیعی است که هنگام استفاده، کثیفی، آرایش و باکتری ها از روی صورت پاک میشوند.

حتی میتوان برای تمیز کردن آرایش چشم و موارد گفته شده از روغن جوجوبا استفاده کرد.

روغن جوجوبا مانند کرم جوجوبا ضد حساسیت است.

  1. کرم جوجوبا از سوزش حاصل از استفاده ی تیغ جلوگیری میکند.

دیگر لازم نیست از کرم اصلاح برای تراشیدن با تیغ استفاده کنید.

در عوض میتوانید از کرم جوجوبا استفاده کنید.

چون آن از تهدیدهای ناشی از تراشیدن مانند بریدگی و سوزش پس از اصلاح را از بین میبرد.

کرم های اصلاح دارای مواد شیمیایی است که منافذ پوست شما را مسدود میکنند.

کرم جوجوبا ماده ای طبیعی است که 100 درصد باعث تقویت پوست سالم میشود.

قبل از تراشیدن و اصلاح صورت از کرم جوجوبا استفاده کنید.

هم چنین بعد از تراشیدن نیز از آن استفاده کنید تا پوست شما مرطوب شود.

روغن جوجوبا هم چنین میتواند به سرعت بریدگی ها را بهبود بخشد.

  1. کرم جوجوبا سلامت پوست را ارتقا میبخشد.

شاید این سوال برای شما پیش آید که روغن جوجوبا چگونه میتواند به پوست شما کمک کند.

روغن و کرم جوجوبا منافذ پوست را مسدود نمیکند.

شاید با خود بگویید که ما داریم از یک روغن روی پوست خود استفاده میکنیم.

بنابراین بنا به گفته ها و شنیده ها این کار باعث شکستگی و پیری پوست میشود.

اما باید بگوییم این گفته ها و شنیده ها در مورد روغن و کرم جوجوبا صدق نمیکند.

بلکه روغن و کرم جوجوبا به عنوان محافظ و پاک کننده پوست عمل میکند.

کرم جوجوبا سرشار از ید است که با رشد باتری های مضر مبارزه میکند.

آنتی اکسیدان های موجود در کرم جوجوبا خطوط ریز و چین و چروک را تسکین میدهند.

هم چنین این آنتی اکسیدان ها به طور طبیعی سایر علائم پیری را کند میکنند.

کرم جوجوبا هم چنین میتواند روند بهبود زخم را تسریع کند.

این بهبود در مطالعه های انجام شده در گروه محیط زیست و علوم زیستی در ایتالیا به اثبات رسیده است.

نتایج نشان داد که کرم جوجوبا سرعت بستن و بهبود زخم را سرعت میبخشد و تولید کلاژن را تحریک میکند.

این مطالعه هم چنین نشان میدهد که کرم جوجوبا هنگام استفاده بر روی پوست دارای اثرات سمی بسیار کمی است.

یک تحقیق در سال 2012 در آلمان توانایی روغن و کرم جوجوبا را مورد بررسی قرار داد.

نتایج نشان داد که روغن و کرم جوجوبا در کاهش ضایعات پوستی و بهبود وضعیت کلی پوست مفید است.

در این تحقیق 194 نفر از کرم جوجوبا دو تا سه بار در هفته استفاده میکردند.

در این تحقیق 54 درصد از افراد 6 هفته بعد از استفاده کرم جوجوبا بهبود قابل توجهی را مشاهده کردند.

  1. روغن جوجوبا سلامت مو را ارتقا میبخشد.

روغن جوجوبا باعث تقویت رطوبت و بهبود بافت موهای شما میشود.

هم چنین پوست سر شما را درمان میکند و شما را از شر شوره و پوسته سر رهایی میبخشد.

شما هم چنین میتوانید از روغن جوجوبا برای افزودن درخشش و نرم کردن موهای خود استفاده کنید.

روغن جوجوبا هم چنین باعث میشود فرسودگی به طور طبیعی از بین برود.

محصولات موی دارای مواد شیمیایی خطرناک فقط موهای شما را خشک تر وچسبان تر میکنند.

بنابراین استفاده از روغن جوجوبا گزینه بسیار عالی برای موهای شما میباشد.

برای استفاده از روغن جوجوبا چند قطره از آن را روی برس و یا مستقیما روی موهای خود بریزید.

روغن جوجوبا اخیرا برای درمان آلوپسی مورد توجه قرار گرفته است.

آلوپسی ریزش مو در اثر عفونت قارچی یا آسیب رساندن به ساقه مو و فولیکول ها میباشد.

مطالعات نشان داده اند که استفاده از آروماتراپی در درمان ریزش مو موثر است.

یک مرکز پزشکی دانشگاه مریلند نشان داد ماساژ پوست سر با ترکیب چند روغن اساسی رشد مو را بهبود میبخشد.

نتایج میدهند روغن هایی مانند روغن های زیر در رشد مو تاثیر گذار بوده اند:

  • روغن اسطوخودوس
  • روغن رزماری
  • روغن آویشن
  • روغن چوب سدر

بعضی از روغن های اساسی میتوانند باعث تحریکات پوستی در بعضی افراد شوند.

این مطالعه نشان داد مخلوط کردن آن ها با روغن جوجوبا بسیار موثر است.

تحقیقات نشان میدهند ترکیب زیر میتواند به عنوان درمان ریزش مو به دلیل درمان فولیکول های موی خشک عمل کند:

  • ترکیب 3 تا 6 قطره روغن اساسی به یک قاشق غذا خوری روغن جوجوبا

با برگرداندن رطوبت، پوست سر در حالت سالم تری قرار دارد و احتمال رشد مو بیش تر است.

  1. روغن و کرم جوجوبا دارای ویتامین E میباشد.

ویتامین E نقش آنتی اکسیدان را بازی میکند.

این ویتامین دیواره های مویرگی در پوست شما را تقویت کرده و رطوبت و ارتجاعی را بهبود میبخشد.

به همین دلیل به عنوان یک ماده مغذی ضد پیری طبیعی در بدن شما عمل میکند.

مطالعات نشان میدهد این ویتامین به کاهش التهاب در بدن و پوست شما کمک میکند.

به همین دلیل به شما در داشتن و حفظ ظاهری سالم و جوان کمک میکند.

این خاصیت آنتی اکسیدانی مواقعی که پوست در معرض دود و اشعه فرابنفش میباشد نیز از آن محافظت میکنند.

هنگام استفاده کرم جوجوبا، ویتامین E توسط لایه اپیدرم پوست جذب میشود.

به همین دلیل میتوان از آن برای درمان آفتاب سوختگی استفاده کرد که یکی از دلایل بروز سرطان پوست است.

کرم جوجوبا باعث سرعت بخشیدن به ترمیم سلول میشود.

به همین دلیل میتوان از آن برای درمان جای زخم، اکنه و چروک نیز استفاده کرد.

یکی از فواید ویتامین E توانایی آن برای کمک به ضخیم شدن مو است.

این به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی و مرطوب کنندگی آن است.

  1. کرم جوجوبا دارای ویتامین های گروه B میباشد.

ویتامین های گروه B نیز به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل میکنند.

به همین دلیل به بدن در مبارزه با رادیکال های آزاد و آسیب سلول کمک میکنند.

ویتامین های B برای پوست شما و برای حفظ تعادل هورمون به طور طبیعی عالی هستند.

به عنوان مثال ویتامین B5 در درمان واکنش های پوستی از پرتو درمانی کمک میکند.

این درمان میتواند باعث بهبود سرعت زخم و بریدگی شود.

هم چنین ظاهر پیری زودرس مانند چین و چروک و لکه های تیره روی پوست را به تاخیر میاندازد.

مطالعات اخیر نشان میدهد ویتامین B5 به دلیل مکانیسم های خاصی که به کنترل کمک میکند اثر بهبود طبیعی دارد.

این خاصیت B5 پوست شما را از عفونت و باکتری ها پاک میکند و باعث بهبود پوست میشود.

  1. کرم جوجوبا با قارچ ها و عفونت ها مبارزه میکند.

کرم جوجوبا خاصیت ضد قارچی و ضد التهابی دارد.

کرم جوجوبا میتواند قارچ ناخن پا و پای ورزشکار را درمان کند و به خلاص شدن از زگیل کمک میکند.

یک مطالعه در سال 2005 نشان داد که کرم جوجوبا یک ماده ضد التهابی موثر است.

این کرم قادر به کاهش علائم التهاب در پنجه و گوش موش شده است.

کرم جوجوبا روند بهبودی زخم ها را در این مطالعه تسریع میکند.

روغن و کرم جوجوبا را از کجا تهیه کنیم؟

شاید تعجب کنید که روغن و کرم جوجوبا در بیش تر فروشگاه های مواد غذایی سالم موجود است.

اخیرا در فروشگاه های بزرگ و سوپر مارکت ها نیز میتوانید آن ها را پیدا کنید.

نحوه استفاده از روغن و کرم جوجوبا چگونه است؟

استفاده های زیادی از روغن و کرم جوجوبا وجود دارد.

شما میتوانید با اضافه کردن چند قطره روغن جوجوبا به محصولات پوست و موی خود از خواص آن بهره ببرید.

در ادامه چند کاربرد توصیه شده برای روغن و کرم جوجوبا آورده شده است:

  • مرطوب کننده صورت:

4 تا 6 قطره روغن و یا کرم جوجوبا را صبح و شب هنگام خواب به صورت خود بزنید.

شاید این سوال برایتان پیش آید آیا میتوان روغن و کرم جوجوبا را یک شب روی صورت گذاشت یا نه؟

باید در پاسخ این سوال گفت که بله کاملا میتوانید!!!

در حقیقت روغن و کرم جوجوبا در هنگام خواب باعث میشوند تا پوست شما به راحتی تغذیه کند.

  • مرطوب کننده مو:

3 تا 5 قطره روغن جوجوبا را به نرم کننده خود اضافه کنید و از آن استفاده کنید.

هم چنین میتوانید یک تا دو قطره از آن را بعد از دوش گرفتن روی موهای مرطوب خود بزنید.

  • کاهش چین و چروک پوست:

برای این کار میتوانید از 1 تا 3 قطره روغن جوجوبا و یا کرم جوجوبا استفاده کنید.

روغن و یا کرم جوجوبا را در مناطق دارای چین و چروک بمالید.

سپس با حرکات دایره ای آن را روی پوست خود ماساژ دهید تا کاملا جذب شود.

میتوانید روزانه این کار را تا دو مرتبه تکرار کنید.

  • پاک کردن آرایش:

سه یا چند قطره روغن جوجوبا را روی یک پد پنبه ای بریزید و آرایش خود را پاک کنید.

  • مرهم لب:

هر وقت که لازم بود یک یا دو قطره روغن جوجوبا را روی لب هاب خود بمالید.

هم چنین میتوانید از کرم جوجوبا نیز استفاده کنید.

برای این کار نیز مقداری کرم جوجوبا را به آرامی روی لب های خود بمالید تا جذب لب شود.

  • مبارزه با عفونت ها:

روزی دو بار 1 تا 3 قطره روغن جوجوبا را به منطقه آلوده یا تحریک شده بزنید.

هم چنین میتوانید از مقداری کرم جوجوبا برای این منظور استفاده کنید.

  • آفتاب سوختگی:

به مدت 15 دقیقه روغن جوجوبا را برای تسکین در مناطق دارای آفتاب سوختگی مالش دهید.

هم چنین میتوانید برای این کار روغن های جوجوبا و نارگیل را با هم ترکیب کنید.

از کرم جوجوبا نیز میتوانید برای این منظور استفاده کنید.

  • دفع حشرات:

تحقیقات نشان میدهد ترکیب زیر میتواند به دفع 3-4 ساعت پشه ها کمک کند:

  • روغن جوجوبا
  • روغن نارگیل
  • روغن کلزا
  • روغن ویتامین E
  • بهبود اکنه:

با استفاده از یک پد پنبه ای یا انگشتان تمیز، روغن جوجوبا را روی مناطق مستعد اکنه بمالید.

هم چنین میتوانید روغن جوجوبا را با روغن های ضروری ضد اکنه مانند اسطوخودوس ترکیب کنید.

کرم جوجوبا در این مورد هم میتواند جایگزین روغن آن شود.

فقط کافی است مقداری از کرم جوجوبا را در مناطق مستعد اکنه بمالید.

تاریخچه و حقایق جالب در مورد روغن و کرم جوجوبا:

اولین کشت تجاری جوجوبا در مناطق کویری و دریای مرده اسرائیل بود.

روغن جوجوبا در دهه 1970 برای تولید لوازم آرایشی بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

روغن جوجوبا جایگزین روغن نهنگ نر شد.

و از آن در محصولات آرایشی و بهداشتی در سراسر ایالات متحده استفاده میشد.

تا سال 2000، شورای بین المللی صادرات جوجوبا انتظار داشت تولید جهانی جوجوبا افزایش یابد.

این تولید جهانی طی یک دوره 5 ساله تا 15 درصد افزایش را تجربه کرد.

این روزها روغن جوجوبا در محصولات مراقبت از پوست و هم چنین ساخت ماسک ها های صورت استفاده میشود.

از روغن جوجوبا میتوان به عنوان یک سم طبیعی و بی خطر استفاده کرد.

امروزه برای کنترل مگس های سفید روی محصولات زراعی و پودری که روی انگور ایجاد میود، از جوجوبا استفاده میشود.

روغن جوجوبا یک سد فیزیکی روی سطح محصول ایجاد میکند و حشرات را از آن دور نگه میدارد.

روغن جوجوبا جایگزین بسیار خوبی برای بسیاری از سموم دفع آفات تجاری میباشد.

زیرا این ماده غیر سمی است و خطراتی برای موجودات دیگر در محیط ایجاد نمیکند.

طرز استفاده از روغن جوجوبا:

روغن جوجوبا به عنوان روغن حامل در بسیاری از محصولات مراقبت از پوست مورد استفاده قرار میگیرد.

شما میتوانید روغن جوجوبا را با روغن های اساسی مورد علاقه خود ترکیب کنید.

شما میتوانید از ترکیب آن ها برای استفاده های زیر استفاده کنید:

  • ماده شستشوی صورت
  • شامپو
  • نرم کننده
  • لوسیون بدن
  • روغن ماساژ

لوسیون های معمولی از مواد شیمیایی و عطرهای مصنوعی مضر تشکیل شده اند.

به جای این لوسیون ها، این لوسیون بدن خانگی را امتحان کنید.

روغن جوجوبا با روغن نارگیل را با هم مخلوط کنید.

این ترکیب، ترکیب قدرتمندی از خاصیت های آنتی اکسیدان و مرطوب کننده پوست است.

این ترکیب باعث میشود تا پوست شما تازه و جوان به نظر برسد.

مواد شستشوی بدن خانگی کاملا طبیعی و بدون مواد شیمیایی مضر است.

این ها پوست شما را تمیز کرده و باکتری ها را از بین میبرند.

علاوه بر این ویتامین ها را بر روی پوست نگه میدارد و باعث میشود پوست از آن تغذیه کند.

تغذیه پوست از این مواد باعث مرطوب نگه داشتن و سالم نگه داشتن پوست میشود.

شما میتوانید 4/1 فنجان روغن جوجوبا را به دستگاه بخور خود اضافه کنید.

بخور حاصل از آن باعث باز کردن دستگاه تنفسی و بهبود در عمل تنفس میشود.

حتی شما از بوی طراوت و بی نظیر آن کاملا شگفت زده خواهید شد.

سرم های ضد پیری پوست میتوانند گران و هم چنین دارای مواد شیمیایی مضر باشند.

به جای آن ها میتوانید از روغن جوجوبا استفاده کنید.

این ماده دارای مواد مغذی و آنتی اکسیدان ها میباشد.

آن ها ضمن دادن مواد مغذی حیاتی و هیدراتاسیون، به پوست شما کمک میکند تا درخشنده و جوان شود.

خطرات و عوارض جانبی:

استفاده از روغن و کرم جوجوبا برای بیش تر افراد در هنگام اعمال روی پوست بی خطر است.

روغن و کرم جوجوبا حتی میتواند در زنان باردار و شیرده نیز استفاده شود.

عوارش جانبی روغن و کرم جوجوبا ممکن است شامل بثورات و واکنش های آلرژیک باشد.

علائم آلرژیک روغن و کرم جوجوبا ممکن است شامل کهیر و خارش باشد.

با این حال روغن و کرم جوجوبا به عنوان یک ماده بی خطر شناخته شده و عوارض جانبی نادری دارند.

اگر نگرانی حساسیت به آن را دارید، روی قسمت کوچکی از پوست تست آلرژیک را انجام دهید.

مصرف خوراکی روغن جوجوبا بی خطر نیست چون دارای ماده شیمیایی به نام اروسیک اسید است.

اسید اروسیک میتواند باعث آسیب قلبی و سایر عوارض جانبی جدی شود.

استفاده از روغن جوجوبا را برای استفاده موضعی خارجی و مصارف آن قرار دهید.

سخن آخر:

روغن جوجوبا یک موم گیاهی مایع است که در انواع محصولات صورت وبدن مورد استفاده قرار میگیرد.

از آن جا که جوجوبا نرم کننده است برای محافظت از پوست و جلوگیری از تحریکات کار میکند.

هم چنین روغن و کرم جوجوبا دارای خواص مغذی و مرطوب کننده میباشند.

سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین E و ید نیز هستند.

تمام این موارد مواد مغذی ای هستند که سلامت پوست و مو را تقویت میکنند.

چندین استفاده از روغن و کرم جوجوبا وجود دارد که از جمله آن ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بهبود اکنه
  • مقابله با بیماری های التهابی پوستی
  • محافظت از پوست در برابر عفونت ها

میتوانید روغن و کرم جوجوبا را مستقیما بر روی صورت، گردن و مناطق دیگر پوست اعمال کنید.

روغن جوجوبا برای مو نیز به دلیل داشتن اثرات مرطوب کنده و تقویت کننده بسیار محبوب است.

جوجوبا برای استفاده موضعی بی خطر است.

برای تست آلرژی، قبل از استفاده از روغن و کرم جوجوبا روی قسمتی از پوست تست آلرژیک را انجام دهید.

 

لیست تمام روغن های طبیعی که در پایین خواص آن ها ذکر شده است را با کلیک بر روی عکس زیر پیدا می کنید .

روغن های طبیعی

خرید روغن شی باتر اصل ویسکا اویل

محصولات فروشگاه ویسکا اویل به صورت اصل ، خالص و اورجینال عرضه می شود. برای خرید این محصولات به 3 روش میتوانید اقدام کنید.

روش اول خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

از بالای این صفحه گزینه افزودن به سید خرید را انتخاب کرده و پس از این اقدام ، سبد خرید خود را به روش های ممکن تسویه حساب کنید.

روش دوم خرید از فروشگاه ویسکا :

سفارش خود را از طریق تماس با مشاورین ویسکا اویل تکمیل نمایید. برای اینکار با شماره های زیر تماس حاصل گردانید.

پشتیبان 1 : 09157788752

پشتیبان 2 : 09157788753

روش سوم خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

شما میتوانید از طریق کانال تلگرامی یا از طریق اینستاگرام ما سفارش خود را تکمیل گردانید. برای ارتباط با کانال تلگرامی و اینستاگرام فروشگاه ویسکا اویل بر روی عکس کلیک نمایید.

ویسکا اویل اینستاگرام


 

تلگرام ویسکا اویل

منبع : viskaoil.com

توضیحات تکمیلی

وزن0.05 kg
ابعاد5 × 5 × 5 cm

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کرم جوجوبا اصل ویسکا اویل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code