روغن جوجوبا اصل و خالص 100% طبیعی و سنتی

(دیدگاه کاربر 4)

98,000 تومان

روغن جوجوبا اصل از دانه های جوجوبا استخراج میشود. گیاه درخت جوجوبا در مناطق کالیفرنیا ، مکزیک و مناطق جنوب آمریکا رشد میکند. روغن جوجوبا بی رنگ و بدون بو است. خواص این روغن بیشتر در زمینه های پوست و مو است. این روغن غیر سمی ، ضد التهاب و ضد باکتری است. بنابراین برای سلامت بدن ، پوست و مو فوق العاده است.

برای خرید این محصول هم میتوانید به صورت پرداخت در محل  و هم به صورت پرداخت کارت به کارت (ارسال سریع ) اقدام کنید .

برای ثبت سفارش یا گزینه افزودن به سبد خرید را فشار دهید یا با شماره های 09157788752 – 09157788753 تماس بگیرید .

توضیحات

روغن جوجوبا اصل چیست و چه خواصی دارد؟!

آیا تاکنون نام روغن جوجوبا را شنیده اید؟ آیا از خواص روغن جوجوبا اصل آگاه هستید ؟

روغن جوجوبا اصل از دانه های جوجوبا استخراج میشود و در اصل ترکیبی استری با حالت مومی است.

طی فرآوری های انجام شده محصولی روان و روشن تولید و روانه بازار میشود.

گیاه درخت جوجوبا در مناطق کالیفرنیا ، مکزیک و مناطق جنوب آمریکا رشد میکند.

روغن جوجوبا بی رنگ و بدون بو است و خواص این روغن در حوزه مراقبت پوست و مو محبوبیت دارد.

این روغن غیر سمی، ضد التهاب، آبرسان و ضد باکتری است.

ساختار روغن جوجوبا بسیار مشابه با سبوم بدن انسان است و به این دلیل شهرت دارد.

این روغن بیشتر برای پاکسازی، مرطوب کردن و کنترل چربی پوست به کار میرود.

خواص بی بدیل این روغن در سلامت و مراقبت از موها نیز زبان زد است.

این روغن ظاهر و کیفیت پوست و مو را بهبود داده سلامت ان را تضمین میکند.

در ادامه با خواص روغن جوجوبا اصل آشنا میشویم.

خواص روغن جوجوبا برای مراقبت از پوست :

از روغن جوجوبا اصل در طب سنتی برای حفظ سلامت پوست استفاده های بسیاری میشود.

در بسیاری ازصابون و کرم های موجود برای پوست صورت، از ترکیباتی حاوی روغن جوجوبا استفاده میشود.

در گذشته یعنی زمانی که این گیاه به تازگی شناخته شده بود،

قبیله های آمریکایی از خمیر حاصل از له کردن میوه های درخت استفاده میکردند،

و آن را برای بهبود زخم ها و سوختگی های به کار میگرفتند.

مصرف خوراکی دانه های جوجوبا نیز کاربرد های درمانی داشته است.

از آنجا که بیش از 50 درصد دانه را روغن تشکیل میدهد، هضم آن راحت نخواهد بود.

این امر سبب دفع راحت تر بوده و کاربرد دانه جوجوبا به عنوان ملین را مطرح میکرد.

حتی زنان باردار بر این باور بودند که مصرف جوجوبا میتواند زایمان راحت تری برایشان رقم بزند.

خواص روغن جوجوبا اصل به واسطه ترکیبات شیمیایی غنی و مطلوب موجود در آن است.

این ترکیبات در روغن جوجوبا وجود دارند و مهم ترین آن ها شامل موارد زیر است:

اولئیک اسید:

مهم ترین و محبوب ترین اسید چرب موجود در روغن جوجوبا، اسید اولئیک می باشد.

این ترکیب معجزه ای برای موها است و رشد و سلامتی را به آن هدیه میدهد.

موهای نرم ، لطیف و ابریشمی پس از مصرف روغن جوجوبا در انتظار شماست.

اولئیک اسید سبب ضخیم، مستحکم و مقاوم تر شدن موهای رشدیافته میشود.

این اسید چرب فوایدی برای پوست دارد و از پیری زود رس آن جلوگیری میکند.

اسید اولئیک انتی اکسیدان و ضد التهاب و گرفتگی است.

این ترکیب شیمیایی موجود در روغن جوجوبا به رفع شوره سر و قارچ های پوستی کمک میکند.

ویتامین E :

مهم ترین ماده موثره در روغنِ جوجوبا اصل ویسکا اویل ویتامین E می باشد.

تقریبا هر محصول اختصاصی برای پوست مقادیری از این وتامین را در ساختار خود دارد.

ویتامین E آنتی اکسیدان است و سبب بهبود گردش خون و تاخیر در روند تخریب پوست میشود.

مرطوب کننده و التیام بخش پوست است و از بروز لک و جای اسکار جلوگیری میکند.

این ویتامین در روغن جوجوبا سبب کنترل تولید چربی در پوست شده و منافذ را تمیز میکند.

ویتامین B کمپلکس :

این ویتامین ماده ای مهم و تاثیر گذار در حالت و رنگ پوست صورت است.

برای توزیع مناسب رنگدانه ها و جلوگیری از تجمع رنگدانه ها در قسمتی از پوست وجود این ویتامین ضروری است.

ویتامین ب کمپلکس توانایی حفظ رطوبت پوست را افزایش داده و بافت آن را مستحکم میکند.

برای بهبود سریع زخم ها و همچنین جلوگیری از بروز چین و چروک نیز میتوان روی این ترکیب حساب کرد.

آدولئیک اسید :

این ترکیب شیمیایی در روغن جوجوبا عاملی است که سبب کم چرب بودن آن میشود.

سبب میشود روغن چربی پوست را کنترل کرده و مانع از مسدود شدن منافذ میشود.

این اسید سریعا توسط پوست جذب میشود و آن را متعادل کرده و سبب نرمی و لطافت آن میشود.

پالمیتیک اسید:

این اسید چرب به خواص ضد پیری و چین و چروک خود معروف است و سبب استحکام پوست میشود.

این ترکیب محرک پوست است و آن را تقویت کرده و رطوبت مورد نیاز آن را تامین میکند.

در نتیجه سبب تقویت حالت ارتجاعی پوست شده و مانع از بروز خطوط عمیق چهره است.

سبب رشد بهتر مو و افزایش ضخامت آن میشود به علاوه برای سلامتی ناخن ها نیز مفید است.

پالمیتیک اسید سبب روشن شدن و شفافیت بیشتر پوست میشود.

استئاریک اسید:

این اسید ویژگی منحصر به فردی دارد و آن نقش امولسیونی آن است.

این اسید دو فاز آب و چربی را به هم متصل میکند و از این طریق پاکسازی پوست را تسهیل میکند.

اسید استئاریک پاکسازی عمیق پوست از چربی و گرد و خاک را انجام میدهد.

سبب حذف چربی اضافی از پوست و مو شده درخشش بدون احساس چربی به آن میبخشد.

به علاوه این ترکیب در روغن جوجوبا از پوست و موها محافظت کرده و نرم نگه میدارد.

حال به بررسی خواص روغن جوجوبا که به صورت روغن و خالص باشد میپردازیم.

این خواص عبارتند از :

  • کاهش چین و چروک پوست
  • جوان سازی پوست صورت
  • کاهش التهاب پوست
  • بهبود آکنه
  • مرطوب کردن پوست
  • مناسب برای پوست آفتاب سوخته
  • تعادل میزان چربی پوست
  • نرم کردن لب ها
  • رفع سیاهی دور چشم
  • رفع ترک های دوران بارداری
  • شفاف سازی ناخن ها

حال به بررسی مهم ترین خواص بالا میپردازیم.

کاهش چین و چروک و جوان سازی پوست :

از ترکیبات موجود در روغن جوجوبا اصل ، وجود ویتامین E ، اسید لینوئیک و آنتی اکسیدان است. این ترکیبات

باعث خنثی شدن رادیکال های آزاد موجود بر روی سطح پوست میشوند. همین امر سبب از بین رفتن

چین و چروک و جوان سازی پوست میشود. با استفاده از این روغن میتوان تا حدود 60 % از مقدار چین و چروک

پوستتان بکاهید.

کاهش التهاب پوست :

روغن جوجوبا با خواصی که دارد از بهترین روغن های موجود برای کاهش التهاب پوست است.

بسیاری از التهاب های پوستی ناشی از وجود عفونت های باکتریایی است.

این روغن با از بین بردن بردن عفونت های جزئی و درمان بریدگی های سطحی پوست، قرمزی و خارش سطح پوست را رفع میکند.

بهبود آکنه با روغن جوجوبا :

مسدود شدن منافذ پوست و وجود عفونت های زیر پوستی سبب آکنه میشود.

در بسیاری از مواقع با مصرف مواد آرایشی شیمیایی، آکنه شما بهبود می یابد.

اما آیا بهتر نیست به جای مواد شیمیایی از مواد سنتی استفاده کنیم.

روغن جوجوبا اصل با از بین بردن عفونت های زیر پوستی و منافذ مسدود پوست، در بهبود آکنه بسیار موثر است.

برای این منظور، هر روز مقداری از این روغن را بر روی پوست بمالید و پوست را ماساژ دهید سپس با آب سرد بشویید.

مرطوب کردن پوست :

در صورتی که پوستی خشک و شکننده دارید، کافیست هر شب قبل خواب مقداری از این روغن را

بر روی پوست بمالید و سپس صبح روز بعد با آب سرد بشویید.

با این عمل پوست شما رطوبت خود را حفظ میکند و از خشکی و ترک های پوستی رهایی می یابید.

درمان پوست آفتاب سوخته :

آیا تاکنون خارش و سوختگی ناشی از آفتاب سوختگی را تجربه کرده اید؟

در صورتی که پوست صورت یا هر قسمت دیگری از بدن، به مدت طولانی زیر نور آفتاب قرار گیرد، پوست دچار قرمزی و خارش شدید میشود.

روغن جوجوبا اصل حاوی ویتامین E،B است.

این ترکیبات خارش و قرمزی پوست را درمان میکنند.

همچنین با مالیدن این روغن بر روی پوست، همانند سپر از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت میشود.

نکته مهم
در جهت سهولت و احساس امنیت مشتریان عزیز ، سیستم پرداخت در محل در این فروشگاه فعال شد.
هم اکنون میتوانید به 3 روش آنلاین ، کارت به کارت و پرداخت در محل صورت حساب خود را تسویه کنید.
سفارش پرداخت در محل را هم به صورت تلفنی و هم با گزینه افزودن به سبد خرید در بالای این صفحه میتوانید تکمیل کنید.پرداخت در محل

نرم کردن لب :

برای نرمی و خوش فرم کردن لب هایتان میتوانید از روغن جوجوبا اصل استفاده کنید.

این روغن با دادن مقداری رطوبت به پوست لب و شفافیت لب هایتان، زیبایی خاصی به لب های شما میدهد.

با ترکیب این روغن با روغن نارگیل، اثر روغن جوجوبا دو چندان میشود.

بنابراین برای نرمی لبانتان بهتر است این روغن را با روغن نارگیل ترکیب کنید.

رفع سیاهی دور چشم :

خواص روغن جوجوبا محدود به موارد بالا نیست.

یکی از خواص پرکاربرد این روغن ، رفع سیاهی دور چشم است.

روغن جوجوبا را با روغن بابونه ترکیب کنید سپس ترکیب حاصل را به نواحی تیره زیر چشم بمالید.

پس از 15 دقیقه ترکیب را از روی پوست با آب ولرم بشویید. این اعمال را روزانه انجام دهید.

با تکرار این اعمال شاهد بهبودی و رفع سیاهی دور چشمان خود خواهید بود.

شفاف سازی ناخن ها با روغن جوجوبا :

بسیاری از زنان آرزوی داشتن ناخنی بلند، شفاف و بدون ترک را دارند.

پس از استحمام و شستن دستان خود ، مقداری از روغن جوجوبا را به ناخن های خود مالیده

و ناخن های خود را ماساژ دهید، جوجوبا دارای خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی نیز می باشد.

بنابراین با استفاده از این روغن سلامتی را برای ناخن هایتان به ارمغان آورده اید.

خواص روغن جوجوبا برای حفظ سلامت مو :

زیبایی و سلامت مو هر لحظه در خطر است. به علت وجود آلاینده های محیط زیستی، اشعه خورشید،

مواد شیمیایی موجود در رنگ مو و بسیاری از موارد دیگر، ممکن است به سلامت و زیبایی مو آسیب وارد بشود.

با استفاده از روغن جوجوبا اصل و بدون نیاز به مواد شیمیایی دیگر که به مو آسیب وارد کند، شما میتوانید سلامت

مو های خود را همیشه حفظ کنید. در اینجا به بررسی برخی خواص روغن جوجوبا برای حفظ سلامتی مو میپردازیم.

این خواص عبارتند از :

  • افزایش چشمگیر رشد مو
  • ضد شوره مو
  • درخشندگی مو
  • تنظیم چربی پوست سر
  • درمان خشکی پوست
  • خوش حالت کردن مو سر

حال به بررسی هر خاصیت و تشریح کامل آن می پردازیم.

افزایش چشم گیر رشد مو  با روغن جوجوبا اصل :

برای افزایش رشد مو، جلوگیری از ریزش مو و تقویت مو های خود میتوانید از روغن جوجوبا استفاده کنید.

این روغن با افزایش گردش خون پوست سر و تنظیم مقدار چربی موجود در فولیکول مو جلوی نازک شدن

و شکسته شدن مو های شمارا میگیرد.

بنابراین برای داشتن مو هایی زیبا، بلند و درخشان میتوانید به پوست و موی سر روغن جوجوبا اصل بزنید.

ضد شوره مو :

در صورتی که مو های شما شوره میزند، میتوانید از خواص روغن جوجوبا اصل نهایت استفاده را ببرید.

این روغن با تنظیم رطوبت پوست و از بین بردن سلول های مرده سطح پوست، خشکی و شوره سر را درمان میکند.

افزایش درخشندگی مو :

روغن جوجوبا با از بین بردن آلودگی های موجود بر روی سطح مو و تنظیم مقدار رطوبت مو

به درخشندگی و زیبایی مو کمک شایانی میکند.

تنظیم چربی پوست سر :

وجود چربی زیاد بر روی سطح پوست سر میتواند آسیب های زیادی را به مو وارد کند.

چربی نه تنها مانع رشد مو های شما بلکه باعث شکنندگی و نازک شدن مو های شما میشود

استفاده از روغن جوجوبا باعث تنظیم چربی بر روی سطح پوست شما میشود.

درمان خشکی پوست سر :

خشکی پوست سر به علت نبود رطوبت در میان سلول های پوستی است.

این امر باعث تکه تکه شدن سلول های پوستی و ایجاد شوره و ترک روی سر میشود.

روغن جوجوبا با تنظیم رطوبت و چربی به درمان خشکی سر کمک بسیاری میکند.

همچنین این روغن با خواص ضد باکتریایی که دارد باعث درمان بسیاری از بیماری های پوستی همچون بیماری های قارچی و باکتریایی میشود.

خوش حالت کردن موی سر :

در صورتی که موهای فر و مجعد دارید و میخواهید موهایی کشیده و زیبا داشته باشید.

میتوانید روغن جوجوبا اصل را با روغن های دیگر همچون روغن ارگان ترکیب نمایید

و روزانه موهایتان برا با آن ماساژ دهید.

نکات مهم
از مصرف روغن جوجوبا تقلبی پرهیز کنید. استفاده از این نمونه تقلبی نه تنها سودی ندارد بلکه کاملا مضر است.
ترکیب این روغن با مواد شیمیایی اکیدا ممنوع است. زیرا ممکن است نتایج بدی داشته باشد.
پوست تمام روغن موجود را جذب میکند. بنابراین نگزان چرب شدن مو های خود نشوید.

مشاوره خرید روغن جوجوبا

نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
در صورتی که تاکنون از روغن جوجوبا اصل ویسکا اویل استفاده کرده اید ، خوشحال میشویم نظرات شما را بشنویم.

خرید روغن جوجوبا اصل ویسکا اویل

محصولات فروشگاه ویسکا اویل به صورت اصل ، خالص و اورجینال عرضه می شود. برای خرید این محصولات به 3 روش میتوانید اقدام کنید.

روش اول خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

از بالای این صفحه گزینه افزودن به سید خرید را انتخاب کرده و پس از این اقدام ، سبد خرید خود را به روش های ممکن تسویه حساب کنید.

روش دوم خرید از فروشگاه ویسکا :

سفارش خود را از طریق تماس با مشاورین ویسکا اویل تکمیل نمایید. برای اینکار با شماره های زیر تماس حاصل گردانید.

پشتیبان 1 : 09157788752

پشتیبان 2 : 09157788753

روش سوم خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

شما میتوانید از طریق کانال تلگرامی یا از طریق اینستاگرام ما سفارش خود را تکمیل گردانید. برای ارتباط با کانال تلگرامی و اینستاگرام فروشگاه ویسکا اویل بر روی عکس کلیک نمایید.

ویسکا اویل اینستاگرام


 

تلگرام ویسکا اویل


کپی برداری از متن مطالب فروشگاه ویسکا اویل بدون ذکر منبع غیر قانونی است.

 

منبع : فروشگاه ویسکا

منبع : روغن جوجوبا

توضیحات تکمیلی

وزن0.05 kg
ابعاد5 × 4 × 4 cm

4 دیدگاه برای روغن جوجوبا اصل و خالص 100% طبیعی و سنتی

  1. محمد رضا یزدان پرست

    سلام.من این روغن رو برای خارش و خشکی و پوسته پوسته شدن سرم گرفتم ازتون که امروز به دستم رسید فقط یکم طول کشید که مثله این که از مشهد ارسال کردین به تهران که من فکر میکردم از همین تهران ارسال میکنین.در کل ممنون ازتون.
    فقط یه لطفی کنین طریقه مصرفش رو توضیح بفرمایین.

  2. جمیله حاضرنظام

    بعد از وضع حمل خیلی پوستم خراب و ترک ترک شده بود ولی واقعا ازین روغن نتیجه گرفت و راضیم
    خیلی ممنون

  3. پشتیبان فروشگاه ویسکا اویل

    خیر روغن هایی دیگر نظیر : روغن آرگان و روغن کندش نیز برای مو فوق العاده می باشند.

  4. سینا

    روغن جوجوبا تنها روغن مناسب برای مو می باشد؟

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.