روغن شی باتر اصل ویسکا اویل

124,000 تومان

روغن شی باتر یکی از قوی ترین و بهترین روغن های موجود برای رفع چین و چروک و آبرسانی است . با مصرف تنها یک بار این روغن شما جوانی و شادابی را برای پوستتان ارمغان می آورید .

برای خرید این محصول هم میتوانید به صورت پرداخت در محل  و هم به صورت پرداخت کارت به کارت (ارسال سریع ) اقدام کنید .

برای ثبت سفارش یا گزینه افزودن به سبد خرید را فشار دهید یا با شماره های 09157788752 – 09157788753 تماس بگیرید .

شناسه محصول: sheabutter938 دسته: برچسب:

توضیحات

روغن شی باتر  ویسکا اویل

آیا میدانید شی باتر چیست؟ احتمال دارد تا به حال نام آن را نشنیده باشید.

شی باتر یکی از شگفتی های طبیعت است که برای مراقبت از پوست و شفای بیماری های پوستی استفاده میشود.

چون این گیاه خاصیت بازسازی پوست، محافظت از آسیب های محیطی، رطوبت رسانی پوست را دارد.

این گیاه هم چنین از نور خورشید پوست شما را محافظت میکند و باعث جلوگیری از پیری پوست میشود.

شی باتر نوعی چربی است که از دانه درخت شی استخراج میشود. رنگ این روغن سفید کدر است.

برای خانم هایی که دوست دارند از روغن های طبیعی برای مراقبت و زیبایی خود استفاده کنند، توصیه میشود.

در ادامه ما را همراهی کنید تا شما را با خواص فوق العاده روغن شی باتر برای زیبایی آشنا کنیم.

شی باتر چیست؟

روغن شی باتر، روغنی است که از هسته محصول درخت شی استخراج میشود.

این درخت در ساوارنا و در غرب آفریقا رشد میکند و درختی مقدس در آفریقا محسوب میشود.

در صحراهای آفریقا از این مرهم برای محافظت از پوست در برابر آفتاب سوختگی استفاده میکنند.

هم چنین مردم برای از دست ندادن رطوبت پوست در گرما و بادهای خشک آن جا، از آن استفاده میکنند.

این گیاه هم چنین در درمان بیماری های پوستی و کاهش التهابات پوستی بسیار مورد استفاده قرار میگرفت.

روغن شی باتر ویژگی هایی مانند داشتن میزان زیادی اسیدهای چرب و ویتامین ها را دارا میباشد.

این ویژگی ها باعث میشود شی باتر ماده ای ایده آل برای استفاده در لوازم آرایشی و نرمی پوست باشد.

روغن شی باتر هم چنین خواص ضد التهای و درمانی نیز دارد.

استفاده از شی باتر برای پوست باعث میشود تا پوست تان مرطوب، یک دست و آرام شود.

روغن شی باتر اگر تصفیه شود به رنگ سفید خالص بوده و اگر تصفیه نشود به رنگ شیری دیده میشود.

خواص شی باتر برای زیبایی صورت

روغن شی باتر خواص بسیاری برای بدن دارد که برخی از این فواید عبارتند از:

  1. خاصیت ضد التهابی روغن شی باتر

ویژگی های ضد التهابی قوی روغن شی باتر به اثبات رسیده است.

این روغن دارای ترکیباتی از اسید سینامیک است که خاصیت ضد التهابی بالایی دارد.

به کمک محصولات شی باتر میتوان به رفع تورم و قرمزی پوست کمک کرد.

اسیدهای چرب شی باتر و ویتامین K موجود در آن به درمان سریع پوست کمک میکند.

این کمک رسانی در مواقعی که آب رسانی به پوست به خوبی صورت نمیگیرد، انجام میشود.

توجه کنید که روغن شی باتر باید بر روی پوست تمیز و کاملا شسته شده استفاده شود.

اگر پوست شما حتی به مقدار کمی آلوده باشد، این روغن تاثیر معکوس از خود بر جای خواهد گذاشت.

در این صورت نه تنها باعث بهبودی تورم و قرمزی پوست نمیشود بلکه باعث وخیم تر شدن آن میشود.

  1. ویژگی های نرم کنندگی روغن شی باتر

یک پارچگی و حالت نیمه جامد روغن شی باتر باعث میشود تا در دمای اتاق ذوب شود.

به همین دلیل به راحتی روی پوست مینشیند و جذب پوست میشود.

در دانه های درخت شی باتر مواد غنی وجود دارد بنابراین آن ها نیز در روغن شی باتر وجود دارند.

با زدن روغن شی باتر، مواد مفید آن روی سطح پوست باقی میمانند.

به همین دلیل سطحی نرم و هموار برای جذب رطوبت روی پوست ایجاد میشود.

این روغن خاصیت رطوبت زایی نیز دارد.

این خاصیت رطوبت زایی تا چندین ساعت ادامه پیدا میکند کاملا بر عکس سایر مرطوب کننده ها.

چون سایر مرطوب کننده ها بعد از 1 ساعت یا کم تر اثر خود را روی پوست از دست میدهند.

  1. خاصیت ضد پیری روغن شی باتر

روغن شی باتر دارای سطوح بالایی از اسید اولئیک، اسید لینولئیک و اسد استئاریک است.

این اسیدها به خوبی با استرس اکسیداتیو که ناشی از اثر سموم محیطی بر روی پوست است، مبارزه میکنند.

هم چنین این اسیدها به پوست کمک میکنند تا شاهد بازگشت سلول های جدید باشد.

ضمن این که ساختار و پیوستگی پوست را نیز حفظ میکند.

شی باتر به خاطر ویتامین E موجود در خود، قابلیت حفاظت از پوست را نیز دربرابر اشعه ماوراء بنفش دارد.

البته استفاده از شی باتر لزوم استفاده از ضد آفتاب را از بین نمیبرد.

پس اگر شما از روغن شی باتر استفاده میکنید نباید ضد آفتاب را کاملا کنار بگذارید.

روغن شی باتر به نرم شدن پوست و جلوگیری از پیری آن کمک میکند.

هم چنین روغن شی باتر با بازسازی سلول ها موجب کاهش چروک ها میشود.

ضمنا روغن شی باتر باعث تولید کلاژن میشود که ماده ای برای جلوگیری از چروک و پیری پوست است.

  1. خاصیت مرطوب کنندگی روغن شی باتر

غلظت ویتامین های طبیعی و اسیدهای چرب در روغن شی باتر خیلی زیاد است.

این زیادی غلظت باعث میشود تا پوست به طور باور نکردنی تغذیه شده و مرطوب بماند.

این روغن بیش تر برای درمان پوست های خشک و محافظت از آن همراه با روغن های طبیعی استفاده میشود.

  1. صاف و جوان سازی پوست با استفاده از روغن شی باتر

روغن شی باتر به افزایش تولید کلاژن طبیعی پوست کمک میکند.

روغن شی باتر دارای اسیدهای استئاریک، پالمتیک و لینولئیک میباشد.

این اسیدها از پوست در برابر خشکی و آسیب های محیطی محافظت کرده و آن را تغذیه میکند.

با مصرف دراز مدت روغن شی باتر پوست، نرم تر شده و در جوان سازی پوست نقش مهمی دارد.

  1. محافظت طبیعی از پوست با استفاده از روغن شی باتر

بسیاری از مواد آرایشی و بهداشتی مانند لوسیون ها، کرم، مواد آرایشی چشم، لب و صورت دارای مواد شیمیایی هستند.

اما شی باتر ماده ای طبیعی و مرطوب است که باعث درخشش پوست صورت شما میشود.

این ماده موجب آب رسانی به پوست میشود و آن را مرطوب نگه میدارد.

بنابراین سعی کنید از خود آن یا محصولاتی استفاده کنید که دارای روغن شی باتر هستند.

  1. از بین بردن آفتاب سوختگی و خشکی پوست

روغن شی باتر درمانی عالی برای از بین بردن آزردگی و خارش پوستی در فصل زمستان است.

خواص مرطوب کنندگی آن باعث نفوذ عمیق رطوبت به پوست میشود و از آسیب بادزدگی جلوگیری میکند.

ضمن این که برای ترک های کف پا، خشکی پاشنه و دست و زبری سر زانوها و آرنج بسیار مفید است.

از روغن شی باتر برای محافظت از پوست در برابر آفتاب نیز میتوان استفاده کرد.

زیرا بر خلاف کرم های ضد آفتاب موجود در بازار فاقد مواد شیمیایی مضری است که به بدن وارد میشوند.

مواد شیمیایی موجود در کرم های ضد آفتاب میتوانند موجب التهاب و مشکلات متعدد دیگر در بدن شوند.

SPF روغن شی باتر معادل عدد 6 است.

بنابراین روغن شی باتر ضد آفتابی طبیعی و عالی است که میتواد زیر آرایش شما روی پوست قرار بگیرد.

شیوه استفاده از روغن شی باتر روی پوست خود

برای خرید و استفاده از روغن شی باتر باید محصولات و کرم هایی بخرید که دارای این ماده مفید هستند.

این محصولات را میتوانید از خرده فروشی ها، داروخانه ها و فروشگاه های معتبر محصولات آرایشی و بهداشتی تهیه کنید.

میتوانید قبل از خواب به طور مستقیم روغن شی باتر را روی پوست تان بمالید.

استفاده از روغن شی باتر با کرم باید به بخشی از مراقبت های پوستی روزانه تبدیل شود.

البته عادت به انجام آن کمی زمان میبرد.

زیرا استفاده از مواد آرایشی با وجود قرار داشتن لایه ای از این ترکیب و اسیدهای چرب آن، دشوار است.

با مواد متنوع دیگری هم میتوانید برای پوست خود ماسک های ترکیبی با شی باتر تهیه کنید.

برای استفاده از شی باتر ابتدا باید پوست خود را با آب گرم یا پاک کننده ها تمیز کنید.

قبل از استفاده از روغن شی باتر، پوست تان را بخور ندهید و کاری نکنید تا منافذ پوست باز شوند.

در این صورت  که روغن شی باتر میتواند در منافذ پوستی گیر کنند و موجب پر شدن منافذ پوستی شود.

برخی دیگر از کاربردهای روغن شی باتر عبارتند از:

  • به عنوان یک مرطوب کننده طبیعی برای صورت و بدن
  • به عنوان یک لوسیون برای پوست
  • برای بهبود پوست های آسیب دیده در مقابل نور خورشید
  • برای بهبود افتادگی پوست در دوران بارداری
  • به عنوان یک کرم محافظ طبیعی
  • برای رفع چین و چروک زیر چشم
  • به عنوان روغنی ایده آل برای ماساژ
  • برای رفع التهاب و زخم در طول دوره سرما خوردگی یا آنفولانزا
  • به عنوان یک لوسیون خانگی
  • به عنوان یک روغن طبیعی برای کمک به تولید کلاژن
  • به عنوان یک روغن پایه به صورت دئورانت خانگی
  • به عنوان یک محصول طبیعی برای مراقبت از پوست کودک
  • برای نرم کردن پوست لب
  • برای بهبود کشش و افتادگی پوست و کمک به رفع سلولیت
  • به عنوان یک روغن موثر در تغذیه و رشد مو
  • به عنوان یک روغن پایه در محصولات آرایشی و کرم های خانگی

ساخت ماسک شی باتر

برای استفاده از روغن شی باتر به عنوان ماسک بهتر است آن را کمی حرارت دهید تا مقداری ذوب شود.

زیرا این روغن کمی متراکم بوده و بهتر است کمی حرارت داده شود.

البته دقت کنید که حرارت دادن آن نباید زیاد باشد و به نقطه جوش برسد.

چون اگر زیاد حرارت بدهید خواص آن را از بین میبرید.

سپس اجازه دهید تا کمی سرد شود.

برای ساخت ماسک حاوی روغن شی باتر مناسب پوست به صورت زیر عمل کنید:

  • 1 قاشق غذا خوری عسل خام
  • 3 تا 4 قطره روغن دانه انگور
  • 1 قاشق غذا خوری روغن شی باتر خالص

این مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید و روی پوست صورت خود بمالید.

اجازه دهید این مواد به مدت 10 تا 12 دقیقه روی پوست صورت تان بماند.

بعد از این مدت زمان پوست خود را با آب گرم بشویید.

در نهایت با حوله ای نرم و تمیز صورت خود را خشک کنید.

در استفاده از این ماسک مواظب باشید زیرا ممکن است باعث ایجاد اکنه در پوست شود.

روش نگه داری روغن شی باتر

بهترین روش نگه داری روغن شی باتر در ظرف در بسته و در جای خشک و خنک است.

در نظر داشته باشید که حتما روغن شی باتر باید به دور از نور آفتاب قرار داشته باشد.

روغن شی باتر اصل تا 2 سال قابل استفاده میباشد.

هر موقعی که بوی اسیدی و ترش از روغن شی باتر استشمام کردید دیگر از آن استفاده نکنید.

روغن شی باتر خوراکی نیست

مصرف روغن شی باتر معمولا به صورت خوراکی مصرف نمیشود.

زیرا روغن شی باتر معمولا به عنوان محصولات مراقبتی و به صورت ماسک استفاده میشود.

در مورد مصرف روغن شی باتر به طور کلی اختلاف نظر وجود دارد.

چندین مطالعه در مورد مصرف خوراکی روغن شی باتر و تاثیر آن در سلامت انسان مورد بررسی قرار گرفته است.

نتایج نشان میدهد مصرف خوراکی آن ممکن است با هضم پروتئین های دیگر تداخل ایجاد کند.

به همین دلیل خوردن ومصرف خوراکی روغن شی باتر اصلا توصیه نمیشود.

عوارض جانبی و خطرات ناشی از استفاده از روغن شی باتر

شی باتر به طور کلی ماده ای کم خطر است.

به طوری که حساسیت به این ماده به ندرت دیده میشود.

حتی کسانی که به دانه های خوراکی مانند فندق و… حساسیت دارند هم نسبت به شی باتر واکنش خاصی ندارند.

البته باید گفت که شی باتر در دسته این نوع از دانه ها قرار ندارد.

علت اصلی این است که شی باتر مانند این دانه ها دارای سطح مشابهی از پروتئین نیست.

به همین دلیل نمیتواند موجب تحریک و ایجاد حساسیت شود.

البته این ها به معنی نیست که شی باتر هیچ عوارضی ندارد.

خاصیت کرمی بودن این ماده نشان میدهد که امکان مسدود کردن منافذ پوستی را دارد.

به ویژه اگر پوست شما مستعد ایجاد اکنه باشد.

بنابراین برای پرهیز از اکنه و… میتوانید هنگام مصرف روغن شی باتر آن را با مواد دیگری ترکیب کنید.

حتما توجه داشته باشید که بعد از استفاده از روغن شی باتر پوست تان را با آب شست و شو بدهید.

سخن آخر

شی باتر نوعی مرطوب کننده پوست به شمار میرود. این ماده ی التیام آور، خاصیت ضد پیری دارد.

هم چنین خواص درمانی دارد که به کمک آن ها پوست جوان تر و صاف تر به نظر میرسد.

خاصیت کرمی بودن روغن شی باتر نشان میدهد که میتواند باعث مسدود شدن منافذ پوستی شود.

به ویژه اگر پوست شما مستعد ایجاد اکنه باشد.

پس بهتر است برای پوست خود از محصولاتی استفاده کنید که دارای شی باتر نیستند.

محصولات آرایشی و بهداشتی دارای این ماده به صورت بسیار متنوع در سطح جهان تولید و عرضه میشوند.

لیست تمام روغن های طبیعی که در پایین خواص آن ها ذکر شده است را با کلیک بر روی عکس زیر پیدا می کنید .

روغن های طبیعی

خرید روغن شی باتر اصل ویسکا اویل

محصولات فروشگاه ویسکا اویل به صورت اصل ، خالص و اورجینال عرضه می شود. برای خرید این محصولات به 3 روش میتوانید اقدام کنید.

روش اول خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

از بالای این صفحه گزینه افزودن به سید خرید را انتخاب کرده و پس از این اقدام ، سبد خرید خود را به روش های ممکن تسویه حساب کنید.

روش دوم خرید از فروشگاه ویسکا :

سفارش خود را از طریق تماس با مشاورین ویسکا اویل تکمیل نمایید. برای اینکار با شماره های زیر تماس حاصل گردانید.

پشتیبان 1 : 09157788752

پشتیبان 2 : 09157788753

روش سوم خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

شما میتوانید از طریق کانال تلگرامی یا از طریق اینستاگرام ما سفارش خود را تکمیل گردانید. برای ارتباط با کانال تلگرامی و اینستاگرام فروشگاه ویسکا اویل بر روی عکس کلیک نمایید.

ویسکا اویل اینستاگرام


 

تلگرام ویسکا اویل

منبع : viskaoil.com

 

توضیحات تکمیلی

وزن0.06 kg
ابعاد5 × 5 × 5 cm

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “روغن شی باتر اصل ویسکا اویل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code