شگفت انگیز ترین خواص روغن شی باتر !

بدون دیدگاه

روغن شی باتر

همه چیز درباره خواص روغن شی باتر

روغن شی باتر از آن دسته روغن های طبیعی مناسب برای پوست و مو است .

قرار گرفتن دربرابر آفتاب،گرد و غبار و سایر عوامل خارجی میتواند به مرور زمان تاثیراتی روی پوست صورت داشته باشد.

علاوه بر پوست،مو هم عضو آسیب پذیری است که دائما در مقابل عوامل خارجی قرار دارد.

اما با استفاده از بعضی ماسک و روغن های طبیعی میتوان این آسیب هارا به حداقل رساند.

یکی از روغن های مفید برای سلامت پوست و مو، روغن شی باتر است که میتواند تاثیرات مطلوبی داشته باشد.

این روغن منبع غنی از چربی است که از درخت کریت استخراج میشود که به آن شیا هم میگویند.

البته منظور از چربی،چربی های مغذی و سود ده هستند.

راه حل بسیاری از مشکلات پوست و مو در این روغن گنجانده شده است .

به دلیل فواید بیشماری که دارد در تولید محصولات آرایشی مانند شامپو و لوسیون ها از آن استفاده میشود.

همین امر باعث شده است تا این روغن بین مردم از محبوبیت بالایی برخوردار شود.

پس اگر شما هم به دنبال راهی مناسب برای سلامت پوست و موی خود هستید از این روغن غافل نشوید.

یکی از فواید این روغن خاصیت مرطوب کنندگی آن است و به سرعت هم جذب پوست میشود.

از خواص دیگر آن میتوان به خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی که دارد اشاره کرد .

روغن شی باتر میتواند از پوست و موی شما در برابر بادهای خشک و گرمای آفتاب به خوبی محافظت کند.

روغن شی باتر

علت محبوبیت روغن شی باتر

علاوه بر اینکه این روغن منبع غنی از چربی هاست و درتهیه لوسیون و مرطوب کننده ها کاربرد دارد.

میتواند باعث جلوگیری از بیماری های التهابات پوستی و آسیب های مربوط به مو شود

همچنین دارای ویتامین A و E است که از پوست و مو دربرابر اشعه ماورا بنفش خورشید هم حفاظت میکند.

ویتامینEموجود در این روغن علاوه براینکه رطوبت پوست را متعادل میسازد خاصیت ضدپیری هم دارد.

روغن شی باتر تصفیه شده در مقابل خام

روغن شی باتر خالص معمولا رقیق است و تمام خواص خودش را حفظ میکند.

دسته بندی کیفی آن از Aت ا F طبقه بندی شده است که نوع A باکیفیت ترین روغن است..

معمولا به رنگ سبز است اما پس از تصفیه با مواد شیمیایی افزوده شده به رنگ سفید در می آید.

بر اثر افزودنی های معطر و نگهدارنده ها باعث میشود روغن صاف و سفید باشد اما نگرانی اصلی چیز دیگری است.

این افزودنی ها موجب میشود تا درجه کیفی و خواص مغذی موجود در روغن کاهش یابد.

زمانی که برای محصولات آرایشی از این روغن استفاده میشود،افزودنی ها هم بیشتر خواهد شد.

برای اینکه صاف تر و سفید تر شود.همین امر باعث پایینتر آمدن ارزش درمانی آن میشود

بعضی شرکت ها این روغن را بصورت ارگانیک به فروش میرساند که ارزش مغذی و دارویی آن کاملا محفوظ است.

ترکیبات مهم روغن شی باتر

فنل ها : ترکیبات فنولی برای خاصیت ضدالتهابی ای که این روغن دارد بسیار مهم است.

وقتی بطور سنتی استخراج و بصورت طبیعی عرضه شود این خاصیت در سطح بیشتر و بالاتری قرار خواهد داشت.

ویتامین E : توکوفرول یکی از ترکیبات روغن شی باتر است که بعنوان ویتامین E شناخته شده است.

غلظت این ترکیب بستگی به آب و هوا و شرایط استخراج روغن دارد.

ویتامین A و F : از قسمت های مهم روغن است که باعث درمان بیماری های مثل اگزما و جلوگیری از پیری زودرس میشود.

خواص و فواید روغن شی باتر برای پوست

روغن شی باتر غنی  از چربی های مفید و غیرقابل تصفیه ، اسیدهای چرب پرخاصیت و ویتامین D و E و همچنین پرو ویتامین A است.

خواص شی باتر

رطوبت رسان پوست های خشک

یک رطوبت رسان فوق العاده برای صورت و بدن بشمار میرود . چربی موجود در آن مسئولیت نرم و مرطوب کردن پوست را برعهده دارد.

بعضی اوقات پوست بسیار زبر شده و باعث ایجاد ترک میشود که آزار دهنده است.

دلیل این اتفاق از بین رفتن رطوبت و چربی مورد نیاز آن قسمت از پوست شماست.

روغن شی باتر پوست را برای طولانی مدت مرطوب نگه میدارد و از خشک شدن مجدد آن جلوگیری میکند.

جالب است بدانید با نفوذ در پوست باعث تغذیه شدن آن ناحیه میشود ، اما منافذ پوست را مسدود نمیکند.

خیلی از ما به علت ترک های موجود در پاشنه پا دچار رنجش میشویم،  این روغن برای درمان این مشکل بسیار مناسب است.

درمان آکنه و لایه برداری پوست

برای لایه برداری پوست روغن شی باتر میتواند گزینه مناسبی باشد . همچنین برای درمان زخم و نیش حشرات هم توصیه میشود.

کاهش التهابات پوستی

این روغن دارای ترکیباتی از اسیدسینامیک است که خاصیت ضدالتهابی بالایی دارد.

برای درمان التهابات و بیماری های مثل درماتریت ، رفع آفتاب سوختگی، خارش و زخم های متورم میتواند مفید باشد

عامل ضدپیری و رادیکال های آزاد

روغن شی باتر یکی از مهمترین عوامل ضد پیری و تولید کلاژن در سطح پوست است .

وجود دو ویتامین E و A با تغذیه پوست باعث جلوگیری از پیری زودرس میشود.

استفاده مستمر از آن باعث لطافت و شفافیت میشود و چین و چروک را در سطح پوست کاهش میدهد.

تمام این تاثیرات به دلیل افزایش گردش خون و تجدید بازسازی سلولها صورت میگیرد.

رادیکال های آزاد در محیط های آلوده و حتی در اشعه آفتاب وجود داردکه میتواند به پوست ما آسیب برساند.

اسیدسینامیک موجود در این روغن با بالابردن آنتی اکسیدان در پوست باعث محافظت در برابر خطرات احتمالی پوستی میشود

تسکین خارش پوست

خشکی پوست باعث پوسته پوسته شدن آن میشود که این یکی از دلایل خارش های پوستی است.

اسیدهای چرب موجود در روغن شی باتر باعث نرمی و جلوگیری از پوسته شدن میشود.

از آنجایی که خاصیت ضد التهابی و مرطوب کننده بودن این روغن دو رکن اصلی درمان خارش است ، استفاده آن توصیه میشود.

به خاطر داشته باشید اگر علت خارش بیماری خاصی است ، میتواند خاصیت درمانی مورد توجهی داشته باشد . زیرا التهابات را کاهش میدهد.

حفظ خاصیت ارتجاعی پوست

ویتامین E موجود در این روغن باعث کلاژن سازی و نرمی و  بازگرداندن حالت ارتجاعی پوست میشود.

به دلیل خاصیت آبرسانی ای که دارد نرمی و لطافت پوست را مجدد احیا میکند.

کاهش التهابات بر اثر اصلاح با تیغ

اصلاح پوست با تیغ گاهی موجب بروز خارش و سوزش میشود که این بسیار آزار دهنده است.

استفاده از روغن شی باتر بعداز اصلاح از ایجاد واکنش های ناخوش آیند پوست جلوگیری میکند.

همچنین میتوانید قبل از اصلاح هم از آن استفاده نمایید تا پوست و مو نرم و لطیف شود.

این امر باعث میشود اصلاح بی خطرتر انجام شود و لکه های پوستی و خارش های احتمالی ایجاد نشود.

محافظ عالی برای لب

پس از قرار گرفتن روی لب ها به سرعت جذب میشود و خشکی و پوسته هارا رفع میکند.

این روغن گزینه مناسبی برای محافظت در برابر سرما به حساب می آید.

تا اینجا مباحث مفید و جالب توجهی از خواص روغن شی باتر مطرح شد.

حالا میخواهیم کمی درباره خواص آن در مشکلات مربوط به موی سر صحبت کنیم.

شی باتر

ترمیم و بازسازی موهای آسیب دیده

برخی از نرم کننده های شیمیایی باعث از بین رفتن رطوبت و چربی اصلی مو میشوند.

روغن شی باتر میتواند کمک چشمگیر و خارق العاده ای به بازگردانی رطوبت اصلی مو داشته باشد.

همچنین SPF موجود در آن موجب حفاظت از مو در برابر اشعه ماورا بنفش و رادیکال های موجود در هوا میشود.

این روغن بعنوان محافظ در برابر کلر موجود در آب استخر ها هم میتواند موهایتان را حفظ کند.

جلوگیری از ریزش مو

مواد مفید و مغذی موجود در این روغن باعث تقویت فولیکول های مو میشود که ریشه مو را استحکام میبخشد.

برای درخشش و شفافیت و تقویت ساقه مو یک عامل مهم به شمار میرود و به ضخامت مو کمک میکند.

پایان شکنندگی و دوشاخه شدن موی سر (موخوره)

ویتامین E و A موجود در این روغن باعث حفظ رطوبت و جلوگیری از شکستگی مو میشود.

موخوره رابطه مستقیمی با خشکی مو دارد ، بعنوان یکی از بهترین رطوبت رسان ها میتوان از آن استفاده کرد.

حفظ حالت موهای فر و درمان وز مو

به دلیل اینکه میتواند میزان چربی مو را کنترل کند باعث از بین رفتن وز و حفظ حالت آن میشود

میتوانید دوبار در هفته از این محصول استفاده کنید  و از نتیجه فوق العاده آن شگفت زده شوید.

از دیگر فواید آن میشود به حفظ نرمی و رطوبت و درخشان شدن مو اشاره کرد.

میشود گفت که با خواص درمانی روغن شی باتر برای پوست و مو آشنا شدیم.

حالا میخواهیم درباره خواص دیگر آن کمی بیشتر بدانیم.

اطلاعاتی بیشتر درباره خواص روغن شی باتر در سلامتی

تسکین دردهای عضلانی

با اعمال فشار و ضربه به قسمتی از بدن دچار درد های عضلانی خواهیم شد که بسیار آزار دهنده است.

به منظور رفع این درد با ماساژ کمی از این این روغن روی منطقه مورد نظر میتوانیم شاهد کاهش درد باشیم.

اگر هیچ دلیل براثبات این امر نباشد،کسانی هستند که از نتیجه این عمل درمحل آسیب دیده راضی بوده اند

روماتیسم

یکی از درد های مفصلی که بسیار باعث آزردگی میشود رماتیسم است.

خاصیت ضدالتهابی این روغن در این مواقع بهترین درمان است زیرا رماتیسم هم یک درد التهابی به شمار میرود.

گرفتگی بینی

شاید برایتان جالب باشد اما اگر گرفتگی بینی برایتان ایجاد شد میتوانید از روش زیر استفاده کنید.

مقداری از روغن شی باتر را روی انگشت خود قرار دهید،گرفتگی بینی حاصل التهابات لایه داخلی است.

این روغن میتواند باعث رفع گرفتگی و پاک شدن بینی شود. طبق آزمایش انجام شده ،شرکت کنندگان در سی دقیقه به نتیجه مطلوب رسیدند

کاهش میزان کلسترول

این روغن میتواند بصورت خوراکی هم مورد استفاده قرار بگیرد. با اضافه کردن آن به رژیم غذایی خود میتوانید به کنترل سطح کلسترول خون کمک کنید.

درمان اسهال

گاهی مصرف بعضی داروها باعث بروز اسهال در افراد میشود و گاهی هم دلیل خاصی ندارد.

مصرف مقدار کمی از روغن شی باتر میتواند باعث بهبود این وضعیت شود

تسکین گزیدگی توسط حشرات

به علت داشتن ویتامین A به  تسکین خارش و سوزش و ضدعفونی کردن پوست و التیام حساسیت کمک میکند.

جایگزین مناسب روغن های دیگر

ترکیبات سالم  و آنتی اکسیدان های موجود در این روغن باعث شده تا برای آشپزی بسیار محبوب باشد.

میتوانید بعنوان طعم دهنده سالاد ، ساندویچ ها و گوشت ها از آن استفاده کنید .

علاوه بر طعم لذیذ از فواید دیگری که برای سلامتی دارد هم بهره مند خواهید شد.

روش نگهداری روغن شی باتر

بهترین روش نگهداری در ظرف در بسته و درجای خشک و خنک است. در نظر داشته باشید که حتما به دور از نور آفتاب باشد.

روغن شی باتر اصل تا 2 سال قابل مصرف میباشد.

درصورتی که بوی اسیدی و ترش از آن استشمام کردید دیگر استفاده نکنید.

روش تهیه لوسیون بدن

  1. 1قاشق چایخوری روغن شی باتر
  2. یک دوم فنجان روغن نارگیل
  3. یک دوم فنجان روغن بادام

روغن نارگیل و روغن شی باتر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.

سپس کمی صبرکنید تا خنک شود و با روغن بادام به خوبی مخلوط کنید.

این روغن را 10 الی 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.سپس داخل دستگاه میکسر بریزید. تا وقتی که کمی حالت خامه ای و سفت پیدا کند.

حالا داخل یک ظرف در بسته نگهداری کنید و هروقت خواستید برای رطوبت رسانی پوست بدن از آن استفاده کنید

تقویت کننده لب

  1. 2 قاشق غذاخوری روغن شی باتر
  2. 1 قاشق غذاخوری موم عسل
  3. 1 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  4. 6-7 قطره روغن اسطوخودوس
  5. 6-7 قطره روغن نعنا

روغن شی باتر ، موم عسل و روغن نارگیل را در یک ظرف ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید.

پس از اینکه کاملا با یکدیگر ترکیب شدند اجازه دهید تا کمی خنک شود.

حالا روغن نعنا و اسطوخودوس را اضافه و حسابی مخلوط کنید.

داخل ظرف های کوچک دربسته میتوانید از این تقویت کننده لب نگهداری کنید.

با استفاده مستمر یک یا دو بار در روز روی لبها میتوانید از نتیجه فوق العاده آن شگفت زده شوید.

مشاوره خرید روغن شی باتر

نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
در صورتی که تاکنون از روغن شی باتر استفاده کرده اید ، خوشحال میشویم نظرات شما را بشنویم.


خرید روغن شی باتر ویسکا اویل

محصولات فروشگاه ویسکا اویل به صورت اصل ، خالص و اورجینال عرضه می شود. برای خرید این محصولات به 3 روش میتوانید اقدام کنید.

روش اول خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

از بالای این صفحه گزینه افزودن به سید خرید را انتخاب کرده و پس از این اقدام ، سبد خرید خود را به روش های ممکن تسویه حساب کنید.

روش دوم خرید از فروشگاه ویسکا :

سفارش خود را از طریق تماس با مشاورین ویسکا اویل تکمیل نمایید. برای اینکار با شماره های زیر تماس حاصل گردانید.

پشتیبان 1 : 09157788752

پشتیبان 2 : 09157788753

روش سوم خرید از فروشگاه ویسکا اویل :

شما میتوانید از طریق کانال تلگرامی ما سفارش خود را تکمیل گردانید. برای ارتباط با کانال تلگرامی فروشگاه ویسکا اویل بر روی عکس کلیک نمایید.

تلگرام ویسکا اویل


منبع : فروشگاه ویسکا اویل

منبع : stylecraze

کپی برداری از متن مطالب فروشگاه ویسکا اویل بدون ذکر منبع غیر قانونی است.

[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.